TYVERI: To Mercedes-Benz får stjålet hjulene på Amager

Fælgetyvene har været på spil igen, nu mangler to Mercedes' deres hjul

I denne uge modtog vi et tip om, at der endnu engang har været tyveri af fælge på personbiler på Amager. Derfor tog vi ud for at kigge på omfanget.

Den ene personbil, en hvid Mercedes-Benz E-Klasse holdt parkeret på Italiensvej ned mod Amager Strand, hvor den var blevet efterladt på de velkendte grønne Arla Mælkekasser. Under en kilometer derfra på den hærgede vej, Jorisvej, ved Femøren Metrostation, holdt endnu en bil på mælkekasser. Denne gang, en sort Mercedes-Benz C-Klasse.

SE OGSÅ: Masser af andre fælgetyverier fra samme område

Det er langt fra første gang, at der bliver stjålet fælge på disse veje fra netop disse bilmodeller. Hvilke fælge der har siddet på disse biler, ved vi dog ikke, det må dog ikke være fedt for ejerne, at komme hjem til dette syn (da de formentlig er ude at rejse).

Særligt for dette tyveri er også, at det ser ud til at være de samme tyve, da fremgangsmåden er ret identisk med måden mælkekasserne er placeret på og hjulboltene er efterladt.

 

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!