Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 98

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 100

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 101

TYVERI: Nu ryger fælgene fra bilerne igen, i Ørestad på Amager

Det er ved at være et år siden, at vi sidst blev bekendt med tyverier af fælge i Ørestad på Amager, men nu er en Mercedes-Benz udsat igen

Fælge-tyverierne kan være på vej tilbage igen i Ørestad

Det er ved at være et år siden, at vi sidste gang hørte om hændelser i Ørestad på Amager, hvor bilerne i parkeringshusene var udsat for tyveri af deres hjul og fælge. Men her til morgen er det sket igen.

En mørk Mercedes-Benz C-Klasse er nemlig blevet placeret på de velkendte grønne Arla mælkekasser, mens boltene fra hjulene lægger spredt ud over det hele.

Det er desværre langt fra første gang, at vi ser disse ting ske i Ørestad på Amager. Men også andre områder, har tidligere været plaget af det. Selv parkeringshusene i Københavns Lufthavn, har været udsat for det – og tyvene slipper afsted, trods parkeringsvagter og overvågningskameraer.

Typisk ser vi at det går ud over biler af tyske mærker, som BMW, Mercedes-Benz og Audi. Særligt de to sidste, er meget udsatte. Men også andre mærker, mister deres hjul.

TYVERI: Tre biler får stjålet fælgene i Ørestad

Der er ikke meget at gøre

Selvom at der i flere af parkeringshusene er vagter ansat og opsat en masse overvågningskameraer, så er der desværre ikke meget at stille op mod disse tyverier. Noget kunne godt tyde på, at det er ganske vel-planlagt forud for tyveriet, og at afmonteringen af hjulene tager få sekunder.

Og der er ikke meget at gøre ved det. Når man parkerer sin bil i f.eks et parkeringshus, er det meget ofte på eget ansvar. Og derfor er der ingen erstatning at hente, fra indehaveren eller administratoren af parkeringshuset. Vi har før været i besiddelse af en svarmail fra Lufthavnen som sagde, at de desværre ikke udbetale erstatninger, og der blev henvist til, at man blot kontaktede sit forsikringsselskab for at få bilen bugseret væk.

Flere gange bliver der spurgt om, hvorfor der ikke benyttes låsebolte. Særligt på specielle alufælge. Men i flere af sagerne har der allerede været brugt låsebolte, hvor tyvene f.eks bare har brudt ind i bilen for at finde låsebolt sættet, til at afmontere hjulene, eller også har de været i besiddelse af universelle værktøjer, som kan afmontere alle slags bolte.

Det bliver spændende at se, om der nu starter en ny bølge op af stjålne fælge i Ørestad og rundt omkring i indre København i den næste tid. I galleriet herunder kan du se billederne, af den udsatte Mercedes-Benz C-Klasse.

GALLERI: Mercedes-Benz C-Klasse får stjålet fælgene i Ørestad

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.