fbpx

TYVERI: Endnu en Audi mister sine hjul på Amager

Denne gang er det på Islands Brygge

Foto: Læserbilleder

Vi har modtaget billeder af endnu en bil, som har mistet sine hjul. Denne gang er det gået ud over en Audi A5 Sportback, som har holdt parkeret på Islands Brygge.

Hvilke fælge der har været monteret, er vi ikke bekendt med denne gang. Der er dog formentlig tale om et sæt originale Audi hjul, hvis vi skal tage udgangspunkt i de tidligere tyverier.

Særligt for dette tyveri er også, at det ser ud til at være de samme tyve, da fremgangsmåden er ret identisk med måden mælkekasserne er placeret på og hjulboltene er efterladt.

Billederne fik vi ind i søndags, så vi er ikke klar over om ejeren endnu har opdaget tyveriet.

Anden Audi mistede også sine fælge

Men det er ikke den eneste Audi, som mister sine fælge. I samme uge forsvandt hjulene fra en tilsvarende Audi, i parkeringshuset i Københavns Lufthavn.

Det kan du læse mere om her.

Man skulle ellers mene, at der i Københavns Lufthavn var overvågning over det hele, men noget tyder på at overvågningen heller ikke denne gang kunne bruges til noget. Ejerne står i hvert fald tilbage med en kedelig oplevelse, da Lufthavnen ingen erstatning giver ved tyveriet.

LÆS OGSÅ:
Brabus viser guld S-Klasse

Vi må håbe at denne familie fra Bryggen er bedre stillet, når de finder deres bil på de velkendte grønne mælkekasser. Se de kedelige billeder af denne Audi, i galleriet herunder:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.