fbpx

Top Gear Danmark snart klar på tv’et

Nu kan du snart opleve det danske Top Gear i fjernsynet

Fotos: Discovery Networks Danmark, Per Arnesen og Carsten Andersen

Top Gear Danmark rammer skærmene landet over

Top Gear Danmark er snart klar til at blive vist til alle de danske seere på fjernsynet, når programmet har sin premiere på dansk tv den 26-03-2020 klokken 21:00 på Kanal 5.

I første afsnit møder vi værterne som er skuespiller Dar Salim, tv-vært Felix Smith og den tidligere racerkører Jesper Carlsen, når de sammen har taget tre fede SUV’ere med ud og køre. Her er tale om den hardcore Lamborghini Urus, den ikoniske Mercedes-Benz G-Klasse AMG og ikke mindst den luksuriøse Bentley Bentayga Speed!

Top Gear Danmark snart klar på tv’et, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Værterne skal konkurrere på hestekræfter og hastighed igennem hele sæsonen, og første afsnit starter på den danske vestkyst, i de store biler. Her får du blandt andet at se, at en Bentayga flyver ret godt.

I første afsnit skal vi også møde den tidligere danske bokser Mikkel Kessler, når han besøger det ikoniske danske Top Gear studie, efter at han skal sætte den første tid som ‘Stor stjerne i lille bil’.

Genudsendes: 27-03-2020 21:10, 29-03-2020 22:05, 30-03-2020 20:00, 01-04-2020 22:10. Alle dagene på Kanal 5.

Afsnit to i skiparadis

Hvis du ikke fik nok i første afsnit, så kan du glæde dig over at der kommer et afsnit mere. Afsnit to tager dig med til skiparadiset i det norske Beitostølen.

Her kommer værterne Felix, Dar og Jesper på glatis, når de skal indtage pisterne i en Suzuki Jimny, en Ford Ranger Raptor og en Range Rover Sport PHEV. Der skal køres slalom med de tonstunge biler ned af skibakken, hvor Dar opdager at bremselængden er noget ganske andet, på en stejl pist.

Top Gear Danmark snart klar på tv’et, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Youtube og tv-vært Rasmus Brohave besøger studiet i andet afsnit, hvor det bliver hans tur til at sætte en tid på Top Gear banen.

Andet afsnit har premiere på dansk tv den 02-04-2020 klokken 21:00.

Genudsendes: 05-04-2020 19:00, 05-04-2020 22:00. Alle dagene på Kanal 5.

Rally i det svenske

I afsnit tre kommer du med ud og køre rally, når værterne tager en tur ud i de svenske skove med rallyversionen af en Skoda Fabia!

En af verdens bedste rallykørere giver værterne en vild tur i bilen, så værterne bliver revet midt over. Derudover år de chancen for at flyve en tur med Skoda’en, og den som flyver længst er vinderen. Verdensrekorden er i øjeblikket 47 meter, og dén vil Dar rigtig gerne slå, mod alle anbefalinger. Mon det lykkes?

Gæsten i studiet er denne gang musiker Lina Rafn, som kommer på Top Gear banen for at se om hun kan slå drengenes omgangstider!

Top Gear Danmark snart klar på tv’et, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Der er lagt op til masser af underholdning, når det Top Gear Danmark ruller over skærmene de næste måneder! Skal du se med?

Hvis du ikke kan vente, så kan alle tre afsnit allerede nu ses på streaming tjenesten Dplay, lige her.  Top Gear Danmark havde streaming premiere i Danmark den 27. februar 2020.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.