Politiet: Vi er ikke tilfredse med kollegers ræs

To patruljevogne tog et løb, under lovlig gaderace i Randers. Chefen er ikke glad

Østjyllands Politi tager afstand fra patruljebilers kørsel under det lovlige race i Randers i weekenden. Her fandt to betjente på at tage patruljebilerne, og køre side om side ned langs banen, med blink og horn.

Men det er chefpolitiinspektør hos Østjyllands Politi, Klaus Arboe Rasmussen, ikke glad for. Vi synes dog ellers, at det var et ganske friskt pust og god stil af de to betjente.

“Det er ikke politiets opgave at deltage i den slags arrangementer, og jeg synes, det tegner et uheldigt billede af politiet. Nu er vi i gang med at undersøge, hvordan det er sket, og vi vil indskærpe, at det ikke er den måde, vi skal prioritere vores ressourcer på, “ siger chefpolitiinspektøren.

De to politibiler ses på en video, hvor de køre race under det lovlige gaderace arrangement i Randers. Videoen er i øjeblikket blevet afspillet mere end 1 million gange på Facebook, og mange medier har haft fat i den og delt den.

Dét her er virkelig noget af det fedeste vi længe har set! Ordensmagten, som bakker op om de lovlige streetrace arrangementer!Snapchat: ProStreetDKInstagram: ProStreetDKwww.Pro-Street.dk

Gepostet von Pro-Street.dk am Sonntag, 25. August 2019

Flere borgere brokker sig dog også over, at deres skattepenge går til denne slags. Men vi er fans og håber ikke at betjentene får sig andet end en løftet pegefinger.

Du kan selv bedømme hvad du synes, i videoen herover.

Kilde
Østjyllands Politi
Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
Close

Adblocker opdaget!

Vi lever af at vise reklamer. Venligst deaktivér din Adblocker for at tilgå websitet.