fbpx

Politi: Vidner søges til biljagt på blandt andet Nørrebrogade

En BMW jagtede en Audi med høj fart

Foto: Østjyllands Politi

Sort BMW jagter Audi

Politiet efterlyser i øjeblikket vidner, til en episode der fandt sted den 21. november. Her jagtede en sort BMW en Audi i høj fart, omkring klokken 15:15.

I biljagten blev brugt en BMW, af formentlig samme type som den på billedet. Og særligt denne bil, er Østjyllands Politi meget interesseret i at få nærmere oplysninger om.

Den sorte BMW beskrives nærmere som;
Mørk eller sort BMW i 5’er-serien
10-15 år gammel (billedet kan derfor måske være lidt misvisende)
Havde papegøjeplader på
Formentlig med mørke fælge

Under jagten som foregik af Infaterivej/Glarbjergvej/Nørrebrogade i Randers, kan blandt andet end ældre kvindelig hundelufter have set episoden. Politikommisær Anders Schouby fra efterforskningsafdelingen i Randers fortæller:

”Det er snart en måned siden, at episoden skete, men vi håber, at der alligevel er nogle kvikke borgere, som kan huske, at de har set noget eller har oplysninger, som vi kan bruge i sagen. Desværre kan vi ikke løfte sløret for de nærmere detaljer i sagen, men det er en sag, som vi rigtig gerne vil have opklaret, og nu har vi brug for borgernes hjælp, ”

To mænd førte BMW’en

I den sorte BMW 5-Serie Stationcar sad to mænd, der beskrives som:

A:
Alder: Sidst i 20’erne
Tyrkisk af udseende men dog mulatagtig hudfarve
Ca. 175 cm høj og buttet
Kort, mørkt hår der lå til siden, 5-6 cm langt fuldskæg og sorte øjenbryn
Iført en mørk beklædning, herunder en ‘skinnende’ Peak Performance-jakke.

B beskrives som:
Mellemøstlig af udseende
Havde hætte over hovedet

Har du set biljagten, de to mænd eller den sorte BMW, så vil Østjyllands Politi meget gerne høre fra dig. Der kan dog ikke fortælles mere om selve efterforskningen, men det er en sag som Østjyllands Politi meget gerne vil have opklaret.

Hvis du har oplysninger i sagen, så kan der ringes på telefonnummer 114.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.