fbpx

Politi: Kørte mod færdselsretningen med 170 km/t i flugtforsøg

29-årig mand dømt 6 måneders fængsel for blandt andet at have kørt mod færdselsretningen

29-årig mand dømt 6 måneders fængsel

Københavns Vestegns Politi har været ude og fortælle, at man tilbage i januar oplevede noget lidt ud over det sædvanlige.

Her skulle man nemlig forsøge at få en bil bragt til standsning, som pludselig forsøgte at stikke af – i modsat retning på motorvejen.

Hændelsen skete fra Rødovre via Motorring 4 samt på Frederikssundsmotorvejen. Her kørte den 29-årige op mod 170 km/t i modsat kørselsretning på motorvejen! Samtidig havde han kørt over for rødt flere gange, og var derved ved at bringe andres liv i fare.

Anklageren i sagen, Liv Amnitsbøl fortæller, at der i sagen ikke kom nogle personer til skade. Det var blandt andet på baggrund af Politiets ageren, fortæller hun og fortsætter:

men det var bestemt ikke den nu dømtes skyld. At køre så vanvittigt, skal straffes markant – og det er også hvad der er sket i denne sag, hvor manden er blevet dømt efter anklageskriftet i fuldt omfang

Blev stoppet på motorvejen

Den 29-årige mandlige billist stoppede endeligt, da man på Frederikssundsmotorvejen fik bragt bilen til standsning. Det skete ved Harrestrup.

LÆS OGSÅ:
SPIONVIDEO: Se den næste Audi RS3 Sedan på Nürburgring

Manden var i besiddelse af en ulovlig kniv for 5. gang, som han i forbindelse med sagen også blev dømt for.

Politi: Gaderæs kostede bilen og en tur i fængsel

I alt fik den 29-årige bilist frakendt sit kørekort i tre år, mens han skal 6 måneder i fængsel. Han tog samtidig betænkning i forhold til dommen, som ikke er under af de strengere vanvidsbilisme-regler.

De nye skærpede regler trådte nemlig først i kraft fra 1. marts 2021.

Kilde
Københavns Vestegns Politi

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.