fbpx

Ny Skoda Superb får premiere til VM i Ishockey

For første gang kan en Skoda fås som plug-in hybrid

Den nye Skoda Superb får verdenspremiere til VM i Ishockey 2019. Bilen er ikke vist frem endnu officielt, men skitsen for den kommende model viser en Superb der har fået Skodas helt nye design samt er blevet mere sportslig.

Derudover fortælles det, at den nye Skoda SuperB bliver den første bil i modelprogrammet, som kan fås som plug-in hybrid.

Siden 1993 har Skoda sponseret VM i Ishockey, og har dermed Guiness Worlds Records for at være den hovedsponsor med længst aftale i sportshistorien, om et verdensmesterskab.

Det nye Skoda design har også ramt SuperB, som man kan se på skitsen. Designet kender vi fra den kommende Skoda Scala, og byder på en markant kølergrill med skarpe forlygter, mens der på bagenden står Skoda med bogstaver fremfor de ordinære emblemer vi kender fra i dag. Det samme adopterer den kommede Skoda Scala.

Flagskibsmodellen SuperB går helt tilbage til 1934, hvor den første SuperB blev produceret på Skodas fabrik i Mladá Boleslav. Ordet SuperB kommer fra det latinske ord ‘Superbus’, som betyder exceptionel eller fremragende.

Derfor har SuperB også altid været Skodas spydspids, og været modellen med fokus på luksus og nye teknologier.

Kilde
Skoda

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!