Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 98

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 100

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 101

Nu får Volkswagen R-modellerne nyt logo

Det er ikke kun bilmodellerne, som får et facelift

Nyt logo til Volkswagen modellerne

Hos Volkswagen Koncernen vil man gerne ændre lidt på de ting, som har været på samme måde i lang tid. Og normalt ændre man løs på bilmodellerne, men denne gang er det altså kommet til selve logoerne.

For omkring en måned siden viste koncernen et nyt VW logo frem, som så en smule anderledes ud end det vi kender i dag. Og nu er det altså kommet til R-Line modellerne, som også får sig en lille fræk opdatering.

Faceliftet af logoerne sker som et led i, at prøve at brande sig til en frisk ny start, hos Volkswagen. I følge dem selv, er logoet mere “friskt, moderne og slankt”, end du er vant til at se på modeller som Golf R, Scrirocco R, Passat R36, Touareg R50 og andre ældre modeller.

“The new company logo is characterized by the pristine line width and a clearly horizontal arrangement featuring dynamic curves. Moreover, the prominent diagonal line serves as a stark contrast, thus underscoring the brand’s overall progressiveness. The elongated R creates a broader, more powerful impression and defines Volkswagen’s commitment to performance and exclusivity.”

I øjeblikket har Volkswagen kun to modeller med R-logo på det globale plan, som er Golf R og T-Roc R. Der er dog ubekræftede rygter omkring, at R-kataloget bliver udvidet i nær fremtid med modeller som Arteon R og Touareg R.

Hvad modellen Golf angår, så kommer der jo en helt nye generation af bilen inden længe, og det ventes at den får en turboladet VR6 motor med mere end 400 hestekræfter. Det er dog ikke officielt bekræftet endnu.

LÆS OGSÅ: Flertal ønsker lovændring om vinterdæk

Men for at vende tilbage til selve logoet, så er det ikke kun de ypperste performance modeller som får et facelift på emblemet, også R-Line varianterne redesignes. Første gang vi vil opleve det nye logo live på en bil, er fredag den 11 oktober 2019, hvor modellen Atlas Cross Sport R-Line bliver præsenteret i USA.

Se det nye logo, i galleriet herunder:

Via
Motor1.com
Kilde
Volkswagen pressemeddelelse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.