Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 98

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 100

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 101

MEGA-GALLERI: SEMA Show 2019

Cartrends har leveret et mega-galleri til os, fra dette års SEMA Show 2019!

SEMA Show er fuld af brede skærme og store spoilere

Foto: Cartrends.dk

Dette års SEMA Show 2019 er veloverstået i USA, og har traditionen tro budt på masser af vilde ombygninger fra alverdens store stylingsfirmaer.

Vores gode ven, Rene fra Cartrends.dk, har ligeledes traditionen tro været ovre for at suge inspiration til, hvad den kommende sæson skal byde på af fede trends og stilarter.

Og som altid, har der været masser af biler at kigge på. Dertil også lidt motorcykler, og kendetegnet for det hele er helt klart de kæmpe spoilere, ultra brede skærme og frække lakeringer og fælge.

Den nye Toyota Supra er et hit

SEMA Show er så kæmpe stort, at du skal bruge flere dage på at nå at se det hele i de mange haller. Og hvis man skulle finde en form for tema for dette års show, så må de være de uhyggeligt mange eksemplarer af ombygninger, af den nye Toyota Supra.

Husk lige at give Cartrends et like ude til højre, og ellers kan du se det kæmpe store galleri herunder. Det er dog ikke det fulde galleri du ser her – hvis du vil se alle billederne, så skal du klikke her.

 

Kilde
Cartrends.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.