fbpx

Galleri: Til veteran- og klassisk biltræf på Amager, 24-06-2020

Hver onsdag fra 19-22, kan du se en masse flotte og sjældne biler på Vestamager. Vi var med, da op mod 90 biler deltog

Vi tog til veteran- og klassisk biltræf på Amager

Hver onsdag i sommerperioden, kan du opleve en masse veteran- og klassiske biler, når der afholdes det store onsdagstræf på Vestamager fra klokken 19-22.

Begivenheden er kendt for oprindeligt at holde til på Amager Strandpark, hvor det har foregået de tidligere år, men arrangøren har valgt at rykke eventet til dette nye sted på Vestamager, ved Vestamager Centeret på Ugandavej.

Det betyder at der hver onsdag fra klokken 19-22, kan opleves masser af lokale biler fra de helt tidlige årgange, samt masser af klassiske 90’er biler, når ejerne stiller dem frem på den store parkeringsplads.

Kun for biler over 25 år

Arrangøren kalder begivenheden for ‘Spark dæk kom sammen’, og forklarer at udstillingen kun er for biler over 25 år. Derfor kan du ikke komme og udstille din smarte nye “brian-bil” med det dunkede anlæg og spoilere. Du er dog altid velkommen til at komme og kigge, så længe at du lover at køre ordentligt på den venligst udlånte parkeringsplads, så begivenheden kan fortsætte med at eksisterer.

LÆS OGSÅ:
Porsche 911 Carrera S og Carrera 4S får manuel gearkasse

Da vi deltog om aftenen den 24-06-2020, var der op mod 90 biler som deltog. Her kunne man opleve alt fra gamle klassiske amerikanerbiler, til smarte og helt særlige ombygninger, utroligt sjældne og dyre klassiske biler samt en masse fede ikoniske 90’er biler.

For første gang havde isboden ‘Jimmis’ også valgt at deltage, så man kunne få lækre is på den varme aften. Tilknyttet Vestamager Centeret findes også en pølsevogn, som ligeledes holder længere åbent, for at tilgodese de sulte gæster og deltagere.

Fra aften til aften ved man aldrig hvor mange der dukker op, eller hvad man kan opleve. Men én ting er sikkert, hvis du kan lide denne slags biler, så er begivenheden helt klart noget for dig.

Begivenheds info:

  • Begivenhedsnavn: Spark Dæk Kom Sammen
  • Afholdes: Hver onsdag fra klokken 19:00-22:00 (Fra april til september)
  • Adresse: Ugandavej 111, 2770 Kastrup (Vestamager Centerets parkeringsplads)
  • Yderligere info: Mere info findes på Facebook
LÆS OGSÅ:
Galleri: Til biltræf hos GranTurismo Cars

I galleriet herunder kan du se vores billeder, fra aftenen den 24-06-2020. Ejer du en af bilerne og ønsker dem tilsendt i bedre kvalitet, kan du kontakte os via Kontaktformularen.:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.