fbpx

Galleri: Til Sommermeet 2019 i Lyngby

DTUs omgivelser dannede rammen for Sommermeet 2019 i Lyngby


Notice: Undefined variable: post in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/global-gallery/shortcodes/gallery.php on line 297

Notice: Trying to get property 'ID' of non-object in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/global-gallery/shortcodes/gallery.php on line 297

Det var en af de lune sommeraftener, som bød velkommen til et større biltræf ved DTU i Lyngby. Her var masser af biler samlet til årets ‘Sommermeet 2019’, der blev afholdt på parkeringspladsen mellem de mange træer.

Aftenen startede stille ud, men som tiden gik, kom der flere og flere. I de sidste timer var der derfor masser af biler på næsten alle parkeringspladserne, og her var lidt for enhver smag og masser af farverige biler.

Vi har aldrig selv været til biltræf ved DTU før, men pladsen fungerede egentlig udmærket til formålet. Ordensmagten holdt sig væk, og deltagerne kørte pænt, så det blev til rigtig mange timer, før træffet rykkede videre ud i nattelivet.

Se de mange billeder fra aftenen, herunder:

LÆS OGSÅ:
Galleri: Med Lowered Dolls til Vaskedag i Nordjylland

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.