fbpx

Galleri: Til Cars’N’Coffee hos Formula Automobile, April 2019

Masser af dyre luksusbiler og åbent hus, bød de mange deltagere velkommen i Lyngby

Der er rigtig mange arrangører, som i år har sæsonstart med fejring af forskellige ting. Dette gælder også Formula Automobile i Lyngby, som huser både Ferrari og Maserati i Danmark.

På vejene omkring bygningen var der allerede godt proppet med publikums-biler, da vi ankom til stedet. Så vi måtte helt op til DTU, for at finde en ledig plads.

BMW E30 M3 til over 600.000 kroner

Rundt om bygningen var placeret masser af spændende biler, både nye og gamle. Alle med dét særpræg, at de havde en pris de færreste af os kan betale. Alt fra en sprit ny Ferrari til en Audi RS6 Avant til en gammel BMW E30 M3 sedan, var blandt de mange biler, man kunne opleve.

Der var også sørget for kaffe udenfor, som hurtigt trak en lang kø. Masser af mennesker havde lagt vejen forbi, som fortrinsvis var den ældre og mere velhavende del af danskerne, og deres børnebørn.

LÆS OGSÅ:
ItalDesign laver reklame på Manhatten

Formula Automobile havde også åbnet dørene op til selve bygningen, og det betød at man kunne se nærmere på den store udstilling, der findes forskellige steder i bygningen. Øverst var placeret en lang række brugte luksusbiler, som var til salg, mens der på etagen op var placeret ganske unikke racermodeller, f.eks en Ferrari F40 DTM og nogle Formel 1 biler!

Flere Cars’N’Coffee events i vente

På nederste etage var der den mere ordinære udstilling, som huser både fabriksnye Maserati- og Ferrari modeller. Derudover kunne man få lidt at drikke, i den super lækre café inde midt i bygningen, samt kigge nærmere på de mange kombinationsmuligheder, hvis du kunne tænke dig at sætte dig i stolen og underskrive papiret for din næste italienske-luksusbil.

Vejret bød på høj sol og dejlig temperatur, så det må siges at være en ganske vellykket dag, som strakte sig fra klokken 10:00-12:00, på den nyanlagte adresse hos Formula Automobile i Lyngby.

Nåede du ikke til dette event, så afholder Formula Automobile flere af samme slags i løbet af 2019. Du kan finde sidste info og datoer, på Facebook via dette link.

LÆS OGSÅ:
Citroën dræber den funky C4 Cactus

Se billeder fra dagen, i galleriet herunder:

Fakta:

// Formula Automobile
// Telefon: 7023 0901
// Adresse: Lundtoftegårdsvej 10
// Postnummer: 2800
// By: Lyngby
// Facebook: https://www.facebook.com/formulaauto.dk/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.