fbpx

Galleri: Til biltræf hos GranTurismo Cars

Bilarrangementet du ikke måtte gå glip af, bød på masser af sportsvogne


Notice: Undefined variable: post in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/global-gallery/shortcodes/gallery.php on line 297

Notice: Trying to get property 'ID' of non-object in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/global-gallery/shortcodes/gallery.php on line 297

Torsdag den 22. august 2019, bød leasingfirmaet GranTurismo Cars velkommen til alle der havde lyst, til ‘Bilarrangementet du IKKE må misse” ude foran showroomet i Albertslund.

Det startede klokken 19:00 og sluttede ved 22-tiden, og på pladsen omkring lokalerne, var der masser af superbiler og andre sportsvogne.

Under eventet gik GranTurismo Cars rundt med en mikrofon, og spurgte ind til de mange fremmødte bilers ejere, om hvorfor netop dén bil var deres valg, hvad der var fedt og mindre fedt ved den, og så blev der givet lidt lyd fra køretøjet.

Vi var desværre ikke tilstede fra starten af begivenheden, og derfor var en del af bilerne kørt, da vi ankom. Men galleriet herunder viser et udsnit, af de mange biler som du kunne opleve, denne aften.

 

LÆS OGSÅ:
Galleri: Med Ginge Garage til eksklusivt JDM træf

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.