Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 98

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 100

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 101

Galleri: Til biltræf hos GranTurismo Cars

Bilarrangementet du ikke måtte gå glip af, bød på masser af sportsvogne

Torsdag den 22. august 2019, bød leasingfirmaet GranTurismo Cars velkommen til alle der havde lyst, til ‘Bilarrangementet du IKKE må misse” ude foran showroomet i Albertslund.

Det startede klokken 19:00 og sluttede ved 22-tiden, og på pladsen omkring lokalerne, var der masser af superbiler og andre sportsvogne.

Under eventet gik GranTurismo Cars rundt med en mikrofon, og spurgte ind til de mange fremmødte bilers ejere, om hvorfor netop dén bil var deres valg, hvad der var fedt og mindre fedt ved den, og så blev der givet lidt lyd fra køretøjet.

Vi var desværre ikke tilstede fra starten af begivenheden, og derfor var en del af bilerne kørt, da vi ankom. Men galleriet herunder viser et udsnit, af de mange biler som du kunne opleve, denne aften.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.