fbpx

Galleri: Route of Sweden gæstede København

Masser af sportsvogne kom gennem hovedstaden, ved dette års Route of Sweden

Den 25. juli 2019 var dagen, hvor svenskerne kiggede forbi under navnet ‘Route of Sweden’. Det havde de gjort før, tilbage i 2017, hvor vi mødte dem i parkeringskælderen under Israels Plads i København.

Det var samme sted i år, at vi mødte konvojen af superbiler, da de ankom til hovedstaden.

I år skulle omkring 50 biler deltage i feltet, men blot 22 biler endte det ud med. Årsagen skulle angiveligt være en blanding mellem at der var sommerferie, og at flere af deltagerne i stedet havde deltaget i GranTurismo Baltica eventet, som foregik den 24.-28. juli.

Blandt de deltagende biler kan dog nævnes en større gruppe af Nissan GT-R, en Mercedes-Benz SLR McLaren, Porsche 911 GT3 RS og selvfølgelig den meget grønne Lamborghini Aventador LP750-4 SV!

Kørte gennem flere lande

Konceptet ‘Route of Sweden’ finder sted en gang om året, og du behøver ikke nødvendigvis at have den vildeste superbil, for at kunne deltage.

Tilbage i 2017, har vi oplevet biler som Ford Focus RS, Volkswagen Golf GTI Clubsport, BMW M3 og lignende biler, som har deltaget.

Route of Sweden kører gennem flere lande i Skandinavien hver gang, hvor Danmark og København, er et af lokationerne. I alt køres der over seks dage og fem nætter, med fester og masser af underholdning på hvert stop.

LÆS OGSÅ:
Over 500 hestekræfter i baneklar Mustang

SE OGSÅ: I denne artikel kan du se billeder fra 2017.

I galleriet herunder, kan du se billederne fra dette års lineup:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.