fbpx

Galleri: Fredags biltræf ved Ikea i Taastrup 07-05-2021

Trods corona frygt og diverse restriktioner, tog vi til biltræf i Taastrup, for at se nærmere på årets danske biler

Biltræf ved Ikea Taastrup

Trods corona frygt og diverse restriktioner, tog vi ud i det københavnske natteliv nærmere betegnet til Taastrup, for at se hvad der efterhånden findes af fede danske biler, når der hygges ved de ugentlige Fredagstræf ved Ikea i Taastrup.

Det er det første biltræf vi deltager i i år, samt nok over et år siden, at vi sidst har dækket et event. Så nu var det på tide at se om bilkulturen var Helt død, eller om den mon levede endnu. Og det gjorde den!

Til dette biltræf ved Ikea kunne man heldigvis som altid, se lidt fra alle bilernes afkroge. Nyere som ældre biler deltog, performance som superbiler og der var en god blanding af forskellige biler, så alle havde noget at kigge på.

Politiet hader dem

Man har i diverse danske medier gennem de sidste par måneder uge for uge nærmest kunne læse, hvordan alle landets politkredse har været mere end aktive for at få lukket disse biltræf ned.

Flere træf har dog også foregået under endnu mere skræppe restriktioner, end der efterhånden lå for dagen, så der har været gået hårdt til den, når ordensmagten har kigget forbi.

GÅ IKKE GLIP AF DE NÆSTE HISTORIER

Undgå at gå glip af de næste fede tunings nyheder!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

God afstand og ingen smitte

Til trods for at der var en mindre mængde biler samlet denne aften vi deltog, var alle deltagerne gode til at holde sig i grupper, sidde i deres biler eller i det mindste ikke stå for tæt. Og for vores eget vedkomne kan vi konstatere, at her små to uger efter, er vi endnu ikke smittet.

Der kom heller ikke noget politi til dette træf, imens vi befandt os på pladsen. Og efter nogle hyggelige timer hvor deltagerne havde kigget på hinandens biler og sparket dæk, rykkede forsamlingen videre ud i natten.

Du kan se billeder fra fredagens biltræf ved Ikea i galleriet herunder.

Er din bil i galleriet?

Hvis din bil er i galleriet og du ønsker billedet tilsendt, så kontakt os gerne via denne formular, så sender vi billedet til dig med det samme.

Galleri: Fredags biltræf ved Ikea i Taastrup 07-05-2021

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.