fbpx

Galleri: Bilsport Performance & Custom Motor Show 2019

Vi viser dig billeder fra dette års store bilshow i Elmia, i Sverige


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/global-gallery/classes/static/gg_static.php on line 96

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/global-gallery/classes/static/gg_static.php on line 96

Foto: Banipal Shlimon / Basipal (Instagram)

Dette års Bilsport Performance & Custom Motor Show 2019 har fundet sted, i byen Elmia i Sverige.

Traditionen tro var der masser af biler i alverdens mærker, ombygget af Svenskerne så langt ud at fantasien flere gange ikke kunne følge med.

Mere end 41.000 kvadratmeter var proppet til randen, med vilde projekter i hele fire haller. I Hal A (7.850 kvm) var der alt indenfor multimedie og biltilbehør, mens der i Hal B kunne opleves alt det vildeste inden for tuning og styling på hele 18.800 kvm!

Hal C, som var den mindste hal (4.700 kvm) rummede gamle og unikke køretøjer. Både motorcykler og gamle biler var samlet her, både europæiske og amerikanske biler. Sidste hal, Hal D på 9.600 kvm var dedikeret til Bilsport Classic, som betød at du her kunne opleve premierer og de nyeste trends og utrolige renoveringer af helt gamle biler.

Hele den store messe fandt sted i påskedagene fra den 19-22 april 2019, fra 10:00-18:00 de tre første dage og 10:00-16:00 på den sidste af de fire dage, og over 77.300 personer var forbi den store messe!

Fakta:

LÆS OGSÅ:
Pro-Street.dk Relaunch Party 2013

// Bilsport Performance & Custom Motor Show 2019
// Adresse: Elmiavägen 13
// Postnummer: 554 54 
// By: Jönköping, Sverige
// Facebook: https://www.facebook.com/custommotorshow/

Kilde
Bilsport Performance & Custom Show

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.