fbpx

Galleri: Åbent hus hos Uniqueleasing.dk

Vi tog til Skovlunde og besøgte Uniqueleasing, til deres åbent hus event

ImagickException: no decode delegate for this image format `' @ error/blob.c/BlobToImage/363 in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/global-gallery/classes/easy_wp_thumbs/include/imagick_editor_extension.php:15 Stack trace: #0 /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/global-gallery/classes/easy_wp_thumbs/include/imagick_editor_extension.php(15): Imagick->readImageBlob('...') #1 /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/global-gallery/classes/easy_wp_thumbs/include/engine.php(368): ewpt_editor_extension->__construct('...') #2 /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/global-gallery/classes/easy_wp_thumbs/include/engine.php(303): easy_wp_thumbs->load_image('/home/prostree/...') #3 /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/global-gallery/classes/easy_wp_thumbs/easy_wp_thumbs.php(134): easy_wp_thumbs->get_thumb('/home/prostree/...', Array, false) #4 /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/global-gallery/classes/static/gg_static.php(46): easy_wp_thumb('/home/prostree/...', false, '140', '90', 'c', 1, 'FFFFFF', Array) #5 /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/global-gallery/shortcodes/gallery.php(428): gg_static::thumb_src('/home/prostree/...', false, '140', '90', 'c') #6 /home/prostree/public_html/wp-includes/shortcodes.php(356): gg_gallery_shortcode('class="gg_img "...', '', 'g-gallery') #7 [internal function]: do_shortcode_tag(Array) #8 /home/prostree/public_html/wp-includes/shortcodes.php(228): preg_replace_callback('/\\[(\\[?)(g\\-gal...', 'do_shortcode_ta...', '

Video: Carzz TV @YouTube

Uniqueleasing.dk holdt åbent hus i Skovlunde, da der var gjort klar til at sæsonen i København havde sin start i Ishøj.

Hos Uniqueleasing var der inviteret masser af superbiler og luksusbiler i mange prisklasser, mens en DJ spillede musik for de fremmødte. Der var sørget for lidt drikkelse og mad til gæsterne, mens man kunne se nærmere på en ægte racer fra Frislund Racing, med unge Benjamin Frislund bag rattet.

På pladsen var der også en vogn fra Meguiars, og en lille stand fra Custom Dipping, som gav lidt tilbud på dagen.

De mange super- og luksusbiler kom løbende hen over eftermiddagen i større og mindre flokke, og det var måske egentlig lidt heldigt. For var alle bilerne kommet på samme tid, var pladsen blevet fyldt lidt for meget ud af biler for millioner.

Gav ture i 700-hestes Nissan GT-R

Blandt de mange biler, var den nye Audi R8 V10 i gul med sorte fælge, sænket godt ned på maven. En klar favorit bil fra dagen! (psst. Tjek den i galleriet!)

LÆS OGSÅ:
Få mest muligt ud af din telefon på køreturen – helt uden at bruge den

Unique’s sorte Nissan GT-R blev startet op, og der blev givet lidt ture ude på vejen. Bilen der yder 700 hestekræfter, kom hurtigt op i fart, til stor begejstring for de heldige der fik en tur, og ikke mindst alle dem som kiggede på!

Se billederne fra dagen, i galleriet herunder:

Fakta:

// UniqueLeasing.dk
// Telefon: 4118 4647
// Adresse: Literbuen 12
// Postnummer: 2740
// By: Skovlunde
// Facebook: https://www.facebook.com/uniqueleasing.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.