fbpx

Første Porsche Taycan spottet på vejen!

Hvad der formentlig er en prototype, er blevet spottet på vejen uden sløring

Foto: Tobias Madsen @ tmadsen24

Vores eks-skribent og fotograf Tobias Madsen, har været på en længere køretur med en kammerat rundt i Tyskland. Det har givet rigtig mange kilometer i hænderne, og ikke mindst billeder af alverdens fede biler. Et af de mange spots de gjorde sig på eventyret, er den netop præsenterede Porsche Taycan!

Porsche har netop præsenteret deres allerførste elbil nogensinde, efter utallige af spionbilleder af forskellige prototyper, og nu har Tobias altså set en, på vejen.

Billederne er taget ude foran Porsche Museum og Porsche Zentrum Stuttgart, hvor bilen pludselig kom kørende.

SE OGSÅ: Prototype af Porsche Taycan spottet i København!

Produktionen af den endelige bil, er først lige afsluttet med de første eksemplarer, hvorfor vi antager at bilen på billederne er en af fabrikkens egne prototype modeller, som måske bare lige er ude og blive luftet, for at lave lidt ekstra opmærksomhed for bilen.

Porsche Taycan kommer i to varianter, som Turbo og Turbo S. Og ja, det er en elbil, så den får naturligvis ingen turbo i virkeligheden.

I topversionen Turbo S yder Taycan op til 761 hk overboost-ydelse i samspil med Launch Control-systemet, mens Taycan Turbo yder op til 680 hk. Momentet for bilerne lyder på vanvittige 850 Nm samt 1.049 Nm!

LÆS OGSÅ:
Biltest: BMW X3

Rækkevidden på bilerne lyder på mellem 387-412 kilometer på en opladning for Turbo S modellen, mens Turbo-varianten kan køre lidt længere, men har mindre power. Turbo-modellen kan køre omkring 381-450 kilometer på en opladning.

Fra stilstand accelererer Taycan Turbo S fra 0 til 100 km/h på 2,8 sek., mens Taycan Turbo klarer det på 3,2 sek.Tophastigheden ligger på 260 km/h for de to firehjulstrukne modeller.

Porsche Taycan Turbo S og Porsche Taycan Turbo kan bestilles allerede nu, og i Danmark koster de inklusive landespecifikt udstyr, afgift og moms, henholdsvis 1.704.874 kr. og 2.120.096 kr.

Se flere fede billeder på Tobias’ Instagram, lige her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.