fbpx

Fast & Furious: Hobbs & Shaw

Nu kan du se den nye film, i rækken af Fast & Furious-filmene

Fotos: Fast & Furious: Hobbs & Shaw

Den nyeste film i rækken af Fast & Furious film, er kommet i biografen.

Lige siden Luke Hobbs, den loyale ordenshåndhæver i Diplomatic Security Service, første gang stødte sammen med den tidligere britiske elitesoldat og nu kriminelle mastermind Deckard Shaw, har de to mænd udvekslet øretæver og smarte bemærkninger.

Men da den cyber-genetisk forstærkede anarkist Brixton får fingre i et dødbringende biologisk kampmiddel, der kan forandre menneskeheden for altid – og i den forbindelse får en ellers kompetent og frygtløs tidligere MI6-agtent, som tilfældigvis er Shaws søster, i fedtefadet – bliver de to ærkefjender nødt til at bilægge deres stridigheder og samarbejde om at få skovlen under den eneste mand, som måske er barskere, end de er.

”Hobbs & Shaw” bærer faklen videre i ”Fast & Furious”-universet med en gang hæsblæsende action, der fører handlingen på kryds og tværs over kloden – fra Los Angeles til London, fra den golde og giftige ødemark ved Tjernobyl til den overdådigt frodige skønhed på Samoa.

David Leitch har instrueret efter et manuskript af Chris Morgan, gennem mange år arkitekten bag ”Fast & Furious”-sagaen.

Foran kameraet får Dwayne Johnson og Jason Statham selskab af Idris Alba som Brixton og Vanessa Kirby som Shaws søster.

VIND billetter til filmen og til Auto Show 2019 i Odense!

Vi kører i øjeblikket en konkurrence, hvor du kan vinde billetter til denne film og samtidig også til dette års Auto Show 2019 i Odense! Du finder opslaget lige her under på Facebook, og du deltager ved at LIKE opslaget!

VINDERNE ER FUNDET // 21:28:En hel del forsinket, da vores normale vinder-træknings-tool ikke længere virker, har vi…

Slået op af Pro-Street.dkSøndag den 11. august 2019

 

Kilde
UIP.dk / YouTube

ommentarer

  1. Hej Patrick! Tak for din kommentar.
   Du skal dog gå ind på Facebook og like vores opslag, for at deltage i konkurrencen.

   Kommentarer her på artiklen, tæller desværre ikke med.

   Held og lykke! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.