fbpx

EFTERLYSNING: Tørring Auto savner sin BMW X5

Forsvandt under en prøvekørsel og kom aldrig tilbage

Tørring Auto A/S efterlyser en BMW X5

En ny efterlysning er havnet hos os, som denne gang omhandler en koksgrå BMW X5 fra Tørring Auto A/S lidt nord fra Vejle.

Bilen blev prøvekørt fra forretningen søndag den 12/1-2020 klokken 13:30, men kom aldrig retur igen. Føreren havde samtidig afleveret falsk kørekort, CPR-nummer og telefonnummer.

Da bilen forsvandt var den ikke monteret med “rigtige” nummerplader, hvorfor den måske kan opdages med monterede nummerplader fra en anden bil eller stå uden nummerplader.

Bilen er koksgrå/metal og har sorte 20″ fælge. Den har glastag og lys læderkabine og under hjelmen har den en 3,0-liters X-Drive dieselmotor med 306 hestekræfter og en otte-trins automatgearkasse.

Hvis du ser bilen, så kontakt straks det lokale politi og Tørring Auto A/S. Tag gerne et billede af bilen som det allerførste.

HJÆLP MED AT FINDE BILEN – DEL ARTIKLEN I DIT NETVÆRK!

Det er sket MANGE gange før allerede, at biler som I deler i jeres netværk, bliver fundet. Så hvorfor ikke også denne store BMW X5 SUV?

Se billeder af den efterlyste bil, i galleriet herunder:

EFTERLYSNING: Tørring Auto savner sin BMW X5, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests FÅ OPDATERINGER OM EFTERLYSTE BILER!

Vi spammer ikke! Læs mere i vores privatlivspolitik

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.