EFTERLYSNING: Tørring Auto savner sin BMW X5

Forsvandt under en prøvekørsel og kom aldrig tilbage

Tørring Auto A/S efterlyser en BMW X5

En ny efterlysning er havnet hos os, som denne gang omhandler en koksgrå BMW X5 fra Tørring Auto A/S lidt nord fra Vejle.

Bilen blev prøvekørt fra forretningen søndag den 12/1-2020 klokken 13:30, men kom aldrig retur igen. Føreren havde samtidig afleveret falsk kørekort, CPR-nummer og telefonnummer.

Da bilen forsvandt var den ikke monteret med “rigtige” nummerplader, hvorfor den måske kan opdages med monterede nummerplader fra en anden bil eller stå uden nummerplader.

Bilen er koksgrå/metal og har sorte 20″ fælge. Den har glastag og lys læderkabine og under hjelmen har den en 3,0-liters X-Drive dieselmotor med 306 hestekræfter og en otte-trins automatgearkasse.

Hvis du ser bilen, så kontakt straks det lokale politi og Tørring Auto A/S. Tag gerne et billede af bilen som det allerførste.

HJÆLP MED AT FINDE BILEN – DEL ARTIKLEN I DIT NETVÆRK!

Det er sket MANGE gange før allerede, at biler som I deler i jeres netværk, bliver fundet. Så hvorfor ikke også denne store BMW X5 SUV?

Se billeder af den efterlyste bil, i galleriet herunder:

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!