Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 98

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 100

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 101

EFTERLYSNING: René savner sin ret unikke motorcykel

En hvid BMW motorcykel med masser af kendetegn, er stjålet fra adressen i Stensved

En motorcykel fra Stensved på Sydsjælland, er blevet stjålet fra hjemmeadressen hos René.

Motorcyklen er ikke bare stjålet fra en garage eller lignende, men faktisk fra selve huset, hvor motorcykel blev opbevaret. Og René havde selvfølgelig sørget for, at det ikke var så nemt at komme afsted med den, så nøglen sad ikke i tændingen eller lå ved siden af, hvilket desværre resulterede i en rasering af hjemmet, for at finde nøglen – som desværre lykkedes til sidst.

Motorcyklen er en hvid BMW S1000RR, som har masser af kendetegn. Motorcyklen er det man kalder en ‘One-Off’, som betyder, at der ikke findes andre af denne motorcykel, med denne sammensætning af farver og udstyr.

Det betyder blandt andet, at den kan genkendes på fælgene, som er lakeret i BMW Motorsport blå/rød, tankdæksel som er i BMW Motorsport hvid, bagvingen er udskiftet og lakeret i Motorsport farver mm.

Motorcyklen er fanget på videokamera klokken 07:01 om morgenen, hvor den køres mod motorvejen E20 og E47, eller i retning mod Vordingborg. I regnvejr.

Sammen med køretøjet kørte en sort Volkswagen Passat 3C Variant (stationcar), med blanke/krom tagbøjler så den formentlig er en Highline udstyrsvariant. Nummerpladen startede med BA eller CA, som formentlig er stjålede.
Flere vidner har set den sorte Passat holde foran Renés hus, op til tyveriet omkring klokken 06:xx om morgenen.

Da motorcyklen forsvandt, var den monteret med nummerpladerne: HS 13 613. De kan naturligvis være udskiftet siden tyveriet.

Hvis du ser motorcyklen, så kan du kontakte René på Facebook her. Ellers anbefales det at kontakte det lokale politi med det samme.

HJÆLP MED AT FINDE MOTORCYKLEN – DEL ARTIKLEN!

I galleriet herunder, kan du se billeder af den forsvundne motorcykel:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.