EFTERLYSNING: Range Rover Sport på prøveplader, mangler fra Søborg

Set efterfølgende i Tingbjerg

Natten til den 1. oktober 2019, vågnede parret Gitte og Jesper, af lyden fra deres hvide/sorte Range Rover Sport, som startede i indkørslen og susede afsted fra adressen Septembervej i 2860 Søborg. Nogle tyve havde fået gang i bilen, og nu savnes den.

Ejeren Jesper skyndte sig efter bilen, og spottede den to gange efterfølgende. Bilen kom ud fra Tingbjerg, men han mistede den efter at den kørte på motorvejen og forsvandt.

Bilen er en ældre hvid/sort Range Rover Sport 5,0 Supercharger, som på forsvindingstidspunktet var monteret med tyske prøveplader. Disse plader må formodes at være pillet af for længst, og erstattet med andre nummerplader. Skulle du støde på dem, så var de med informationerne:”L 04198″ og med udløbsnummeret “21 09 19”.

Skulle du støde på en bil af denne type, men er i tvivl om det er den rette, så kan den tjekkes via stelnummeret, som på det efterlyste køretøj er: SALLSAAE4AA223192

Den store SUV kan kendes på, at den primært er hvid men har sort tag, sorte spejle, sorte fælge, mørke baglygter, meget mørke ruder, og så har den en revnet forrude, et lille smadret glas bagpå og ingen Range Rover emblemer påklistret. Sidespejle, luftindtag og forrudeliste er i sort kulfiber.

SE OGSÅ: Efterlyst Audi S4 Avant blev brændt af

Hvis du ser bilen, så kontakt ejeren Jesper Bolling Nielsen på telefon 3029 0253, samt det lokale politi med det samme! Tag gerne billeder af bilen, som det første.

Der er dusør på 20.000 kroner, til den som kan få bilen tilbage til rette ejer!

Det sidste nye er, at bilen muligvis er set i Nærum tirsdag aften på Fyrrevejen, fortæller ejeren.

I galleriet herunder, kan du se billeder af den efterlyste bil:

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
Close
Close

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!