fbpx

EFTERLYSNING: Har du set denne Ford Fiesta?

Camilla og Carsten fra Løsning ved Vejle, mangler deres bil

Det var en kedelig oplevelse for Camilla og Carsten fra Løsning ved Vejle, da de natten til tirsdag den 14-05-2019, pludselig vågnede ved at de hørte deres Ford Fiesta starte i indkørslen, og derefter kunne se den køre ned af vejen.

Den sorte Ford Fiesta blev stjålet af to hætteklædte mænd i hættetrøjer, kunne parret efterfølgende se på overvågningen.

Tyveriet skete klokken 02:45, i byen Løsning mellem Vejle og Horsens.

Tyvene har på mærkværdigvis fået adgang til den ene af bilens nøgler, og derfra kunne åbne den og køre afsted.

Parret mangler derfor nu deres bil, som er en sort Ford Fiesta 1,0-liters Ecoboost Hatchback (100 hk), i den sorte farve ‘Panther Black’. Bilen er monteret med originale Ford alufælge, og har ingen tonede ruder. Den er med manuelt gear, og med anhængertræk bag på.

Da bilen forsvandt om natten, var den monteret med nummerpladerne: BT 45 237, men de kan naturligvis være skiftet mange gange siden. Inde i bilen er der en selepude og en Cybex autostol, ved mindre disse ting er smidt ud i vejkanten et sted.

Ser du bilen, så ring straks til det lokale politi eller til ejerne på telefon 2979 8667.

LÆS OGSÅ:
Chevrolet går helt i Emoji

Se billeder af bilen i galleriet herunder:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.