EFTERLYSNING: Har du set denne Ford Fiesta?

Camilla og Carsten fra Løsning ved Vejle, mangler deres bil

Det var en kedelig oplevelse for Camilla og Carsten fra Løsning ved Vejle, da de natten til tirsdag den 14-05-2019, pludselig vågnede ved at de hørte deres Ford Fiesta starte i indkørslen, og derefter kunne se den køre ned af vejen.

Den sorte Ford Fiesta blev stjålet af to hætteklædte mænd i hættetrøjer, kunne parret efterfølgende se på overvågningen.

Tyveriet skete klokken 02:45, i byen Løsning mellem Vejle og Horsens.

Tyvene har på mærkværdigvis fået adgang til den ene af bilens nøgler, og derfra kunne åbne den og køre afsted.

Parret mangler derfor nu deres bil, som er en sort Ford Fiesta 1,0-liters Ecoboost Hatchback (100 hk), i den sorte farve ‘Panther Black’. Bilen er monteret med originale Ford alufælge, og har ingen tonede ruder. Den er med manuelt gear, og med anhængertræk bag på.

Da bilen forsvandt om natten, var den monteret med nummerpladerne: BT 45 237, men de kan naturligvis være skiftet mange gange siden. Inde i bilen er der en selepude og en Cybex autostol, ved mindre disse ting er smidt ud i vejkanten et sted.

Ser du bilen, så ring straks til det lokale politi eller til ejerne på telefon 2979 8667.

Se billeder af bilen i galleriet herunder:

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!