fbpx

EFTERLYSNING: Hamza mangler sin blå BMW 335i Touring

Den er forsvundet fra hjemmeadressen i Hvidovre i nat

Har du set denne blå BMW 335i Touring? Den savnes fra en adresse i Hvidovre.

Det er Hamza som nu efterlyser sin blå BMW 335i Touring, der er forsvundet fra hans hjemadresse på Gammelkøge Landevej i Hvidovre. Tyveriet er sket efter klokken 22:30 i går, og formentlig omkring klokken 01 om natten.

Bilen kan genkendes ved den markante blå farve, helt røde baglygter, sorte fælge og gule bremsekalibre. Den er ret godt udstyret, og motoren har fået lidt tuning. Den larmer kraftigt fra udstødningen.

Da bilen forsvandt havde den monteret nummerpladerne: BV 68 936. De kan dog være skiftet mange gange siden.

Ejeren er i besiddelse af begge bilnøgler, så bilen er formentlig stjålet via fjerntyveri, hvor tyven via en enhed aflæser nøglens signal og sender det videre til en anden enhed, som åbner bilen så den derved kan køres afsted.

I går aftes er bilen blevet spottet af flere, men det var fordi at ejeren var ude med en fotograf for at få taget nogle salgsbilleder.

Ser du bilen, så kontakt det lokale politi straks eller ejeren Hamza Munir på telefon: 3152 1515.

LÆS OGSÅ:
Mange penge at spare på at leje feriebilen

I galleriet herunder kan du se billeder af bilen. HJÆLP MED AT FINDE BILEN – DEL ARTIKLEN!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.