fbpx

EFTERLYSNING: BMW E39 stjålet fra Frederiksværk

Blå BMW E39 med læderkabine savnes

BMW E39 savnes fra Frederiksværk

En blå BMW E39 er blevet stjålet fra Frederiksværk, natten til mandag den 27/1-2020. Bilen er sidst set omkring klokken 01, natten til mandag.

Bilen er en 528iA model. Den er importeret fra Schweitz, og har derfor en længere udstyrsliste med sig. Et udpluk af listen, og særlige kendetegn er følgende:

BMW M5 multifunktionsrat med telefonfunktion, sandfarvet læderkabine, andre forlygter end standard med meget krom, BMW M5 forkofanger, elektrisk glas soltag og 17″ AC Schnitzer alufælge.

Den nuværende ejer nåede desværre kun at eje bilen i 3 måneder, før den forsvandt.

Da bilen forsvandt var den monteret med nummerpladerne: FC 32 591. Disse nummerplader kan naturligvis være skiftet mange gange siden.

Hvis du ser bilen, så kontakt straks det lokale politi. Tag gerne et billede af bilen som det allerførste. Du kan også kontakte ejeren Daniel direkte, via dette Facebook link.

HJÆLP MED AT FINDE BILEN – DEL ARTIKLEN I DIT NETVÆRK!

Det er sket MANGE gange før allerede, at biler som I deler i jeres netværk, bliver fundet. Så hvorfor ikke også denne blå BMW E39?

LÆS OGSÅ:
Verdenspremiere på den nye SEAT Leon 2020

Se billeder af den efterlyste bil, i galleriet herunder:

🤞 HJÆLP MED AT FINDE BILERNE - BLIV EN DEL AF VORES NETVÆRK!

Du kan nemt afmelde dig igen! Læs mere i vores privatlivspolitik

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.