fbpx

Dansk bilforretning hiver første McLaren 765LT til landet

Og det er langt fra den første bil, de er først med. Det orange lyn er netop kommet hjem, som en del af et nyt investeringskoncept.

SpecialCars hiver første McLaren 765LT til Danmark

Foto: SpecialCars.dk

Så er det sket endnu engang. En dansk bilforretning hiver den første bil hjem af en helt særlig version igen – denne gang en orange McLaren 765LT. Der er tale om et indkøb til fordel for firmaets nye investeringskoncept, som bilen skal være en del af.

McLaren 765LT er den fjerde bil i LT-serien, som består af highperformance superbiler der primært er bygget til banekørsel.

Denne McLaren er baseret på en 720S version, og kun produceret i et begrænset antal – 765 stk. Dertil har den tilsvarende 765 hestekræfter og 800 Nm, som sendes til baghjulene fra bilens 4,0-liters V8-motor. Topfarten sættes ind ved 330 km/t, mens den fra 0-100 km/t klarer sprinten på blot 2,7 sekunder.

Den eksakte bil hos SpecialCars har nummereringen 246, og hele 80 kilo er den blevet lettere til forskel fra 720S. Dertil har den fået en anden aerodynamik og masser af kulfiber.

Kundearrangement hos Specialcars.dk

Ikke første gang SpecialCars er først

Når det handler om at hive en bil hjem til Danmark som de første, så handler det om, at en forhandler eller privatperson, får en bil i hænderne, før at selve den danske Bilimportør gør det. I dette tilfælde med en McLaren, ville der nok aldrig lande en i Danmark af den slags bil, så her er der naturligvis tale om at være først – før alle andre.

LÆS OGSÅ:
EFTERLYSNING: Chevrolet C10 Pickup stjålet på Amager

Pressebiler plejer at være de allerførste som lander i Danmark af en specifik version, og de biler tæller selvfølgelig ikke med. Men det er langt fra første gang, at SpecialCars er først med unikke biler i Danmark.

McLaren 765LT er firmaets vildeste Super Series model

Tidligere har de været først med unikke biler som Lamborghini Huracan Performante, BMW X5M Competition, Audi R8 24h, Audi R8 V10 Plus Spyder, en Mercedes-Benz G63 AMG, samt en række biler som de af forskellige årsager ikke kan nævne.

Du kan nyde billederne af den super frække bil i galleriet herunder, eller også kan du måske være heldig at se den live, hvis du hiver fat i SpecialCars, som holder til i København.

SpecialCars.dk

GÅ IKKE GLIP AF DE NÆSTE HISTORIER

Undgå at gå glip af de næste fede tunings nyheder!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LÆS OGSÅ:
EFTERLYSNING: Holger mangler sin Porsche 911

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.