Tesla Model 3 nu også klar med jysk potensforlænger

Tesla Model 3 kan nu udstyres med en jysk potensforlænger - anhængertrækket

Tesla har netop meddelt at deres seneste model, Model 3, nu også kan udstyres med et anhængertræk, præcis som Model X allerede kan. Model S kan bestilles med tagbøjler.

Anhængertrækket bliver tilgængelig på Model 3 Standard Rang Plus, Long Range (firehjulstræk) og Long Range (baghjulstræk). Derfor kan Model 3 nu både tilkobles cykelbærere, traileren eller måske en lille bådtrailer.

Model 3 må desværre kun trække op til 910kg på krogen, men det er mere end rigeligt til hverdagens brug af krogen til cykler og den lille Brenderup-trailer med haveaffaldet.

I samme omgang annoncerer Tesla også priserne på deres billigste Model 3 (Standard Range Plus). Bilen er din for blot 376.520kr, eller 2.877kr i måneden hvis man hellere vil det.

Anhængertrækket koster 8.300 at få installeret.

Vil du læse mere om Model 3 kan det ske på dette link: https://www.tesla.com/model3

*Delvist pressemeddelse fra Tesla*

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
Close
Close

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!