fbpx

Tesla Model 3 nu også klar med jysk potensforlænger

Tesla Model 3 kan nu udstyres med en jysk potensforlænger - anhængertrækket

Tesla har netop meddelt at deres seneste model, Model 3, nu også kan udstyres med et anhængertræk, præcis som Model X allerede kan. Model S kan bestilles med tagbøjler.

Anhængertrækket bliver tilgængelig på Model 3 Standard Rang Plus, Long Range (firehjulstræk) og Long Range (baghjulstræk). Derfor kan Model 3 nu både tilkobles cykelbærere, traileren eller måske en lille bådtrailer.

Model 3 må desværre kun trække op til 910kg på krogen, men det er mere end rigeligt til hverdagens brug af krogen til cykler og den lille Brenderup-trailer med haveaffaldet.

I samme omgang annoncerer Tesla også priserne på deres billigste Model 3 (Standard Range Plus). Bilen er din for blot 376.520kr, eller 2.877kr i måneden hvis man hellere vil det.

Anhængertrækket koster 8.300 at få installeret.

Vil du læse mere om Model 3 kan det ske på dette link: https://www.tesla.com/model3

*Delvist pressemeddelse fra Tesla*

LÆS OGSÅ:
McChip tuner Mercedes-Benz SLS AMG til 654 hestekræfter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.