Padborg Park Night Race 23. – 24. august

I weekenden går det løs! Padborg Park Night Race løber af stablen.

Kribler det i fingrene? Det skulle vel ikke være fordi du savner biler, benzin og dækhvin?

Padborg Park, som også er banen DHB blev afholdt på, er nemlig vært for Padborg Park Nightrace. Det er en helt speciel følelse, når racerne kommer buldrene forbi i “tusmørket”. Dem der har oplevet Le Mans, ved at når mørket falder på, så kan bremserne rødgyldne farve under opbremsning lyse enormt meget. Samme resultat får du med OK Mobil 1 Super GT bilerne på Padborg Park. Når bilerne skal bremse for enden af den lange langside. Derudover kan du være heldig at spotte flammer ud af udstødningerne på diverse biler.

En entrebillet til banen koster 250 kroner for “hele weekenden”, er du i den uheldige situation at svigermor holder fødselsdag den ene af dagene, så koster billetten fredag 140 kroner, og 180 kroner lørdag. Bemærk! I år køres der løb fredag/lørdag, og ikke lørdag/søndag!

Serierne der i år skal køre til Padborg Park Night Race er:
OK Mobil 1 Super GT
Formel 4 & Formel 5
OK Mobil 1 Legend
MC Moderne
1600 Challenge
Aquila Syngery
DEC
Youngtimer

Tidsplanen for hele weekendens strabadser kan findes via linket her.

Foto: Formel 4 Danmark

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
Close
Close

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!