fbpx

MINI Cooper SE – Elektrisk MINI med rækkevidde op til 270km

MINI Cooper SE er MINIs første fuldelektriske model som kommer på markedet i 2020.

MINI har netop lanceret deres første fuldelektriske model nogensinde – MINI Cooper SE. Bilen kombinerer bæredygtig mobilitet med den underholdende køreoplevelse, som MINI altid har været så kendt for. BMW Group har i dag i Rotterdam løftet sløret for de første detaljer om bilen.

Bilen i fakta:

  • Elmotor med 184 hestekræfter og 270 Nm
  • Rækkevidde på 235 til 270 kilometer (WLTP tal omregnet til NEDC)
  • Tophastighed på 150 km/t
  • Ladekapacitet 50 kW
  • Batterikapacitet 32,6 kWh
  • Køreklar vægt på 1.365 kg
  • Acceleration fra 0-60 km/t på 3,9 sekunder og fra 0-100 km/t på 7,3 sekunder

MINI Cooper SE – Elektrisk MINI med rækkevidde op til 270km, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

For 60 år siden revolutionerede MINI bilmarkedet med designet af en bil med meget små udvendige proportioner, rummelig indvendig og med hjulene helt ude i hjørnerne. Dette koncept har lige siden været garant for en underholdende og engagerende køreoplevelse. Den nye MINI blev lanceret i 2001 som en moderne fortolkning af den kreative brug af plads og den velkendte gokart-følelse, mange vil nikke genkendende til.

Britisk bygget med tysk kvalitet
Mange af de elekstriske komponenter som MINI Cooper SE betstår af, deler den med BMWs i3-model. Den er bygget på den 3-dørs MINI som produceret i Oxford. Det betyder, at design, interiør og plads er meget lig MINI 3-dørs.

På gaden efter nytår
MINI Cooper SE lanceres i Danmark i starten af 2020. Priserne starter ved 264.900 kr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.