fbpx

MINI Cooper SE – Elektrisk MINI med rækkevidde op til 270km

MINI Cooper SE er MINIs første fuldelektriske model som kommer på markedet i 2020.

MINI har netop lanceret deres første fuldelektriske model nogensinde – MINI Cooper SE. Bilen kombinerer bæredygtig mobilitet med den underholdende køreoplevelse, som MINI altid har været så kendt for. BMW Group har i dag i Rotterdam løftet sløret for de første detaljer om bilen.

Bilen i fakta:

  • Elmotor med 184 hestekræfter og 270 Nm
  • Rækkevidde på 235 til 270 kilometer (WLTP tal omregnet til NEDC)
  • Tophastighed på 150 km/t
  • Ladekapacitet 50 kW
  • Batterikapacitet 32,6 kWh
  • Køreklar vægt på 1.365 kg
  • Acceleration fra 0-60 km/t på 3,9 sekunder og fra 0-100 km/t på 7,3 sekunder

MINI Cooper SE

For 60 år siden revolutionerede MINI bilmarkedet med designet af en bil med meget små udvendige proportioner, rummelig indvendig og med hjulene helt ude i hjørnerne. Dette koncept har lige siden været garant for en underholdende og engagerende køreoplevelse. Den nye MINI blev lanceret i 2001 som en moderne fortolkning af den kreative brug af plads og den velkendte gokart-følelse, mange vil nikke genkendende til.

LÆS OGSÅ:
Nu bliver det dyrere at køre over Øresundsbroen

Britisk bygget med tysk kvalitet
Mange af de elekstriske komponenter som MINI Cooper SE betstår af, deler den med BMWs i3-model. Den er bygget på den 3-dørs MINI som produceret i Oxford. Det betyder, at design, interiør og plads er meget lig MINI 3-dørs.

På gaden efter nytår
MINI Cooper SE lanceres i Danmark i starten af 2020. Priserne starter ved 264.900 kr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.