fbpx

Tyske biler har nogle af de ringeste motorer

Ny undersøgelse viser, at tyske biler ofte skal på værksted med motorproblemer

 

Audi er det bilmærke med næstflest motorfejl kun overgået af MG Rover

 

Tyske biler bliver ofte fremhævet som fantastisk pålidelige og godt skruet sammen. Ikke mindst af bilkyndige, der ofte roser tyske bilmærker som VW og BMW som et sikkert valg, hvis du vil være bedst garderet mod at få et lidt for tæt forhold til dit lokale værksted. Det er imidlertid ikke sandt, når det kommer til motorerne i de tyske biler, viser ny undersøgelse fra det britiske forsikringsselskab Warranty Direct.
Her ligger Audi, BMW og VW alle blandt de 10 ringeste ud af de 36 mærker i undersøgelsen.

 

Det er ifølge direktøren for Warranty Direct Duncan McClure alvorligt på trods af, at procentsatserne for fejl på motorer er meget lavere end fejl på f.eks. undervogn. Motorreperationer er nemlig ofte meget dyre.

 

“The number of failures might be low compared to areas such as axle and suspension damage but engine repairs almost always result in costs reaching the thousands for motorists who aren’t covered by a warranty,” sagde Duncan McClure.

LÆS OGSÅ:
Kør på ferie i Volkswagen Grand California

 

 

Tyskere skraber mod bunden
Warranty Direct har samlet alle deres skadesanmeldelser om motorproblemer hos deres kunder, og fundet frem til et lidet flatterende billede af tyskerne.

 

Audi var det mærke med næstflest motorfejl med en fejlrate på 3,71 %. Det svarer til motorfejl på én ud af 27 Audier. Audi blev kun overgået af MG Rover med en fejlrate på hele 7,88 %. På tredjepladsen kom det BMW-ejede Mini. Moderselskabet BMW kunne græmme sig over en 7. plads. Som det mærke med de niende-mindst pålidelige motorer, kom Volkswagen.

 

Japanere skraber mod loftet
Japanerne kan glæde sig over at ligge i top over mest pålidelige motorer. På førstepladsen finder vi Honda. Hondaejere er ifølge Warranty Direct kun ude for motorfejl i 0,29 %. af Hondaer. Toyota sniger sig ind på en andenplads.

 

Lidt oprejsning er der heldigvis til tyskerne. Det kommer fra Mercedes, der kan være godt tilfredse med en tredjeplads i denne dyst. Kun 0,84 % af Mercedsmotorerne er ifølge Warranty Direct behæftet med fejl.

LÆS OGSÅ:
Danske priser: Volkswagen Passat GTE fra 499.990 kr.

 

Warranty Direct oplyser, at den dyreste skadesanmeldelse på en motorskade for nylig kom fra en Range Rover Vogue. Reperationen lød på intet mindre end 13.000 £. Det svarer til 115.000 KR.

 

[nggallery id=795]

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.