fbpx

Toyota Supra får lækker lyd fra Akrapovic

Slovenske Akrapovic har lavet udstødningssystem til den nye Supra

Der er begyndt og komme forskellige tuningsartikler frem til den nye Toyota Supra, som mange gamle faste Supra fans ellers har givet hård kritik. Da de mener at bilen ikke er en rigtig Supra, da Toyota og BMW har indgået et tæt samarbejde om at udvikle den rigtige platform til deres seneste skud på stammen af Supra modellen. Bilen er nemlig bygget på samme platform som BMW Z4 og har samme motor. Nemlig en 3,0 liters twin turbo motor, med 340 hestekræfter.

Nu begynder de forskellige tuningsfirmaer så at komme med diverse tuningsdele til bilen, og hvad er en Supra uden lidt brian gejl, nemlig ikke en rigtig Supra. Slovenske Akrapovic har således præsenteret deres svar på et udstødningssystem der får den 3,0 liters BMW motor til og lyde lidt bedre, end hvad den gør når den ruller ud fra samlebåndet. Se og hør lyden i video klippet herunder.

 

Kilde
Youtube.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.