Toyota Supra får lækker lyd fra Akrapovic

Slovenske Akrapovic har lavet udstødningssystem til den nye Supra

Der er begyndt og komme forskellige tuningsartikler frem til den nye Toyota Supra, som mange gamle faste Supra fans ellers har givet hård kritik. Da de mener at bilen ikke er en rigtig Supra, da Toyota og BMW har indgået et tæt samarbejde om at udvikle den rigtige platform til deres seneste skud på stammen af Supra modellen. Bilen er nemlig bygget på samme platform som BMW Z4 og har samme motor. Nemlig en 3,0 liters twin turbo motor, med 340 hestekræfter.

Nu begynder de forskellige tuningsfirmaer så at komme med diverse tuningsdele til bilen, og hvad er en Supra uden lidt brian gejl, nemlig ikke en rigtig Supra. Slovenske Akrapovic har således præsenteret deres svar på et udstødningssystem der får den 3,0 liters BMW motor til og lyde lidt bedre, end hvad den gør når den ruller ud fra samlebåndet. Se og hør lyden i video klippet herunder.

 

Kilde
Youtube.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.