fbpx

Porsche 992 med ekstra power

Engelske Litchfield har finjusteret den nye Carrera S

Lige nu er den mest kraftfulde version af den nye Porsche 911, en Carrera S. En standard Carrera-model yder 380 hestekræfter fra fabrikken af, mens Carrera S vrider 450 hk ud af dens 3,0-liters twin-turbo motor.

Efter alt at dømme vil det dog ikke vare ret længe, før vi ser den kommende 911 Turbo. Den forventes at have på den gode side af 600 heste, og den helt nye 911 GT3. Som selvfølgelig vil få den velkendte 4,0 liters sugemotor, med omkring 550 HK.

Hvis du ikke kan vente på nogle af de nye kommende modeller, har engelske Litchfield løsningen til dig. De har nemlig formået og hive markant flere hestekræfter ud af den 3,0 liters twin-turbo motor, ved blot at give bilen en ny software.

Resultatet blev 572 HK og 650 Nm.

Det gør den nye 991 lige så kraftfuld, som den tidligere generation af 991 Turbo S.

Litchfield tilbyder også et performance udstødningssystem som sparer vægt, giver ekstra god lyd og giver lidt ekstra power i forbindelse med omprogrammeringen af motorstyringen.

Desværre er der ingen officielle 0-100 km/t tider efter tuningen. Men en effektforøgelse på hele 200 HK, må være noget der kan ses på 0-100 tiderne. En original Carrera sprinter fra 0-100 km/t på 4 sekunder, og en Carrera S gør det på 3,5 sek.

LÆS OGSÅ:
Den nye Audi A1 Sportback - optil 200 HK

Prisen for tuningen uden udstødningssystemet er ca. 9500 kr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.