fbpx

Mansory Lamborghini Urus

Lamborghini Urus med bodykit og kabine fra Mansory

Er det muligt og få Lamborghini Urus, til og se lidt mere badass ud? Det helt korte svar er ja, følg med her og find ud af hvorfor.

Lamborghini Urus med navnet Venatus, som den hedder i Mansory regi er blevet mere agressiv i sit udseende, specielt i den matsorte farve som den er blevet præsenteret i, ser den rigtig agressiv ud.

Mansory som vi kender fra de vilde ombygninger af Bugatti Veyron, diverse Ferrari modeller osv. Har haft en Urus inde forbi deres afdeling og fået monteret en masse lir. Og den har ikke fået for lidt, blandt nogle af de mest markante ændringer, er den store spoiler på bagenden og udstødningen er blevet flyttet fra siderne til tre store center afgange. Hvor lyden fra den 4,0 liters V8 Twin Turbo motor, får lov at synge sin symfoni ud igennem. Bilen yder 650 hestekræfter og 850 Nm, det gør bilen i stand til og sprinte fra 0-100 km/t på blot 3,6 sekunder. Så kan du godt pakke barnevognen sammen og smide familien ind på bagsædet og skyde den af, så er der ro resten af turen.

Hele bodykittet på Venatus er opbygget i kulfiber, selv motorskjoldet har du mulighed for og få støbt i kulfiber. Bilens udseende er blevet markant mere aggressivt, kølerhjelmen har fået “luft” indtag, fronten har fået nogle gigantiske luftindtag, og bagenden er nærmest et kapitel for sig selv. Med den storebagvinge og center udstødning, er man aldrig i tvivl om at vi her har og gøre med en ikke helt standard Urus.

Kabinen har naturligvis også fået en kærlig tur, her er der blevet plads til en masse alcantara læder, kulfiber indlæg i panelerne, læder gulvetæppe i hele bilen, og ellers bare en masse Mansory detaljer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.