fbpx

Lumma Design Mercedes-AMG G63 CLR G770

Lumma Design bygger bred G63

Da Bugatti La Voiture Noire blev præsenteret med 6 afgange til udstødningen, blev Lumma Design måske inspireret lidt til deres G63. Ihvertfald har deres pumpede G63 også fået 6 afgange, 3 i hver sin side. Men Lumma Design har formået og skjule afgange på en yderst elegant måde, så det ikke er kommet til og se alt for voldsomt ud. Udover udstødningssystemet, har G63 fået en del modifikationer. G-klassen er blevet udstyret med en masse LED lys på taget, en større og mere agressiv kølerhjelm er blandt nogle af de mest i øjenfaldende detaljer ved den ikoniske G63.

Hvad man dog ikke lige kan se, er at den store tysker også har fået ekstra kræfter under hjelmen. 65 hestekræfter og 100 Nm ekstra har Lumma Design fået ud af den 4.0 liters V8. Så den nu yder 642 HK og 950 Nm, i disse dage lyder det ikke skræmmende men 0-100 km/t er overstået på lige under 4,4 sekunder, hvilket må være godkendt for en bil i denne størrelse. Tophastigheden er omkring 240 km/t.

LÆS OGSÅ:
McChip tuner Mercedes-Benz SLS AMG til 654 hestekræfter

Hele pakken fra Lumma Design går under navnet Lumma CLR G770, vil man have modifikationer i kabinen også. Står Lumma gerne for den del, de kan friske kabinen lidt op med lidt ekstra læder, carbon og aluminium hvis dette ønskes.

Via
Lumma Design
Kilde
Motor1.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.