fbpx

Lumma Design BMW CLR X7

Den store BMW har fået en markant overhaling

BMW X7 – Ja allerde nu sidder der måske nogle BMW fans og tænker, det er sku da ikke en rigtig BMW. Men ikke desto mindre, er det altså BMW’s seneste skud på stammen i kampen om at levere kæmpe store SUV’er, primært til det amerikanske og kinesiske marked. Men nu er det så blevet tid til at den store “bimmer” skal have en ordentlig overhaling, i form af nogle bredereskærme, store alufælge og et andet udstødningssystem.

Tyske Lumma Design har forvandlet en dødelig X7, til noget der minder om et monster af den anden verden. Og det er ikke kun det visuelle udtryk der er blevet ændret på, motoren er nemlig også blevet nusset lidt på maven, og topfarts begrænsningen er blevet fjernet. CLR X7, ligner mest af alt noget der kunne være med et Need For Speed spil.

Motoren i X7 yder fra fabrikken af 456 HK og 650 Nm. Lumma Design har ved hjælp af justeringer af motorstyringen og det nye udstødningssystem, formået at trække 680 HK og lige omkring 1000 Nm ud af BMW’s nye kæmpe.

LÆS OGSÅ:
TechArt GTstreet R er en endnu vildere 911 Turbo S

GÅ IKKE GLIP AF DE NÆSTE HISTORIER

Undgå at gå glip af de næste fede tunings nyheder!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.