fbpx

Den nye BMW M3 er blevet spottet på Nürburgring

Kommer først på markedet omkring sommer 2020

 

Den nyeste generation af BMW 3-serie skal selvfølgelig også have en M3 model, denne er blevet spottet på nogle omgange nede på den legendariske racerbane Nürburgring. Det er her mange af de kommende performance modeller ofte bliver testet, og senere hen forsøger at slå diverse omgangstider på “The Green Hell”. Hvis alt går efter planen kan vi regne med og se de første M3’er på gaden omkring sommeren 2020, nogenlunde samtidig kommer Mercedes med deres seneste skud på stammen af C63 AMG.

Den kommende M3 bliver også tilgængelig med en manuel gearkasse, den nye M3 kommer også til og have firehjulstræk som vi har set det på M5. Men med mulighed for og koble om, så den kun trækker på den bagerste aksel.

Motor, hestekræfter, Nm og lignende er på nuværende tidspunkt ukendt.

 

 

Kilde
Motor1.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.