fbpx

Brabus Mercedes-AMG B35s

Brabus giver A35 kræfter så den nærmer sig storebror A45

Den 2,0 liters turbo motor i Mercedes-AMG A35 yder 302 HK og 400 Nm når den forlader fabrikken, koblet op med den 7 trins DCT gearkasse sprinter A35 fra 0-100 km/t på 4,7 sek. Skulle dette ikke være hurtigt nok, tilbyder Brabus to trin af tuning af A35. En lidt mildere og en lidt mere hidsig tuning, af den 2,0 liters turbo motor. Udover tuningen får A35 også et nyt navn, den skifter nemlig navn til B35s.

Første trin giver Brabus ECU’en en ny map, så den nu yder 345 HK og 460 Nm. Det vil altså sige en effekt forøgelse på 43 HK og 60 Nm. Brabus når denne effekt ved at gå ind og skrue lidt på den potente AMG’er ved at skrue lidt på ladetrykket på turboen. Skulle dette ikke være nok, så har Brabus selvfølgelig en trumf i ærmet.

De har nemlig udviklet et udstødningssystem til B35s som i forbindelse med tuningen bliver installeret, og flowet i udstødningen dermed bliver optimeret. Så ydelsen nu rammer 365 HK og 486 Nm. Det gør at sprinten fra 0-100 km/t nu er overstået på blot 4,4 sek.

Brabus tilbyder også et body kit til B35s som får den til at se lidt mere agressiv ud, med en stor spoiler, frontsplitter, og en ny diffuser til at indkapsle det nye udstødningssystem.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.