fbpx

Brabus 800 Adventure XLP er den våde offroad drøm

Baseret på G63 AMG har tyskerne tryllet et offroad monster frem

Er du på udkig efter den ultimative offroader, til det næste eventyr i vildmarken. Så behøves du ikke lede længere. Brabus har nemlig svaret til dig, de har bygget noget der minder om en våd drøm, for off-road entusiaster. Den våde drøm startede som en almindelig G63 AMG, den har tyskerne nu haft under kniven og døbt den Brabus 800 Adventure XLP.

Der er blevet kræset for alle detaljerne på denne specielle udgave, af G-klassen. Den har fået monteret alt det rigtige lir og gejl, i form af elektrisk spil til at trække dine venner fri med og store led lygter til de helt mørke skovture. Bagagerummet er blevet erstattet af et lad, der kan rumme alt overlevelses grejet. Ladet er meget flot udført, med Brabus logoer i gulvet.

Mercedes-AMG G63 benytter som de fleste nok ved, den lækre 4,0 liters twin turbo V8 motor. Den har Brabus kigget nærmere på, og hvis der er noget tyskerne er gode til, er det og trække hestekræfter og moment ud af motorer. Det er denne vanvids offroader et tydeligt eksempel på, den yder nemlig hele 789 HK og massive 1000 Nm. Sprinten fra 0-100 km/t er overstået på blot 4,8 sek. Topfarten er begrænset til 210 km/t.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.