fbpx

Brabus 800 Adventure XLP er den våde offroad drøm

Baseret på G63 AMG har tyskerne tryllet et offroad monster frem

Er du på udkig efter den ultimative offroader, til det næste eventyr i vildmarken. Så behøves du ikke lede længere. Brabus har nemlig svaret til dig, de har bygget noget der minder om en våd drøm, for off-road entusiaster. Den våde drøm startede som en almindelig G63 AMG, den har tyskerne nu haft under kniven og døbt den Brabus 800 Adventure XLP.

Der er blevet kræset for alle detaljerne på denne specielle udgave, af G-klassen. Den har fået monteret alt det rigtige lir og gejl, i form af elektrisk spil til at trække dine venner fri med og store led lygter til de helt mørke skovture. Bagagerummet er blevet erstattet af et lad, der kan rumme alt overlevelses grejet. Ladet er meget flot udført, med Brabus logoer i gulvet.

Mercedes-AMG G63 benytter som de fleste nok ved, den lækre 4,0 liters twin turbo V8 motor. Den har Brabus kigget nærmere på, og hvis der er noget tyskerne er gode til, er det og trække hestekræfter og moment ud af motorer. Det er denne vanvids offroader et tydeligt eksempel på, den yder nemlig hele 789 HK og massive 1000 Nm. Sprinten fra 0-100 km/t er overstået på blot 4,8 sek. Topfarten er begrænset til 210 km/t.

GÅ IKKE GLIP AF DE NÆSTE HISTORIER

Undgå at gå glip af de næste fede tunings nyheder!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LÆS OGSÅ:
EFTERLYSNING: Sølv Porsche 911 GTS stjålet i nat

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.