Audi har for nyligt åbnet dørene for deres helt eget flexleasingcenter, det såkaldte Audi Approved :flexleasing Center. Audi Approved er Audis svar på en brugt bil, der er gennemgået helt ned til sidste bolt, for at kunne give “nybils” garanti på en brugt bil du køber med dette stempel – den vil som beskrevet være spitzenklasse. En garanti der i 24 måneder (40.000 km) giver en service og reparationsaftale. Audi har Approved :plus, hvilket udelukkende er biler fra denne kategori der indgår i deres :flexleasing koncept.

Hvornår?

Centeret er allerede åbnet, det åbnede fredag den 15. marts 2019

Hvor?

Audi Approved :flexleasing Center er placeret på Turbinevej 9 i Gladsaxe. Du kan allerede nu møde op, se på bilerne og eventuelt få dig en snak med en af deres rådgivere/sælgere om en af deres biler i huset. Huset er 1000 kvm stort, og har på alle tidspunkter mindst 25 veludstyrede, gennemtjekkede Audier udstiller, klar til prøvekørsler, en handel eller blot for at få dig en tur rundt i det store showroom.

Hvordan?

Der er efterhånden en lang række muligheder, når det kommer til måden, hvorpå man kan erhverve sig en Audi. Mulighederne tæller bl.a. Audi select, som er 6 måneders leje, privat- og erhvervsleasing samt salg af både nye og brugte Audier. Audi Approved :plus er det kendetegnende navn for let brugte Audier, som er certificeret af Audi selv. For nogle år siden introducerede Audi så Audi Approved :flexleasing-konceptet, som er mærkets eget tilbud til de kunder, der ønsker at flexlease en brugt Audi – typisk biler med lidt flere hestekræfter og udstyr end gennemsnittet, såsom S-modellerne og RS.

”Vores kunder har længe efterspurgt muligheden for at kunne besøge et fysisk Audi-univers, hvor man kan få lov til at se et udvalg af biler, køre en tur samt få en snak med specialiserede rådgivere. Det ønske er vi glade for nu at kunne imødekomme på allerbedste vis”, siger Jens Petersen, Head of Audi Approved :flexleasing.