fbpx

Ny Range Rover Sport SVR er hurtigst i sin klasse

De fulde detaljer vedrørende den nyeste Range Rover-kreering, Sport SVR, er netop blevet offentliggjort på Pebble Beach

Ny Range Rover Sport SVR er hurtigst i sin klasse, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests
Range Rover SVR

Sætter hurtig Nordschleife-tid

Under hjelmen af den nye Sport SVR er nemlig en 5.0-liters supercharged V8 at finde. Den yder hele 543 hestekræfter og 680 Nm. Af konkurrenter har de også fat i den lange ende, eftersom den er lige så hurtig som den 520 hestes Porsche Cayenne Turbo, men nok med det. Hvad Porsche ikke har er rekorden for hurtigste omgangstid på den 21-kilometer lange racerbane i Tyskland, Nurbürgring Nordschleife, i SUV-kategorien.

Fænomenale 8 minutter og 14 sekunder er omgangstiden – altså kun 10 sekunder langsommere end Audi R8 med dens 4.2-liters V8’er. Samtidig dræber den en 0-100 km/t-tid på bare 4,5 sekunder og opnår en tophastighed på 280 km/t.

Gearskiftene er også hurtigt overstået med den ny-udviklede 8-trins gearkasse.

Dramatisk er også indbegrebet af designet på den nye Sport SVR, der har fået smidt et lækkert udstødningssystem og 21”-alufælge på fra fabrikken af. Den kan også fås med 22”-alufælge, hvis man er til det. Man “undgår” dog ikke de klæbrige Continental SportContact-performancedæk.

Udadtil ser den både for og bag ligeledes aggressiv ud, men det er ikke kun for designets skyld. Den dybere forkofanger og større luftindtag er nemlig med til at sikre bedre køling. Bagtil er bagkofageren og den nye diffuser med til at booste aerodynamikken.

Den nye Range Rover Sport SVR er til salg allerede fra oktober af.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.