Vi tog til Test & Tune Streetrace i Holeby

Atter engang var foreningen Legal Streetrace.dk vært for lovlig ræs på Holeby lufthavn på Lolland, hvor der denne gang blev kørt 201-meter ræs om fredagen og 402-meter ræs om lørdagen.

Det hele foregik i weekenden den 18. september 2020 til og med lørdag den 19. september 2020, hvor der denne gang var lukket for publikum, grundet de gældende Covid-19 regler. Det betød derfor også, at de mange kørere skulle forhåndstilmelde sig, da der ville være begrænset antal deltagerpladser til rådighed, og man samtidig kun kunne have tre mekaniker/crew med til begivenheden pr. deltager.

Fredagen sluttede af med sociale stunder, hvor der blev tændt op i grillen og hygget blandt de mange deltagere, men det var om lørdagen at de fleste troppede op. I alt havde 110 deltagere forhåndstilmeldt sig, men blot 73 af dem mødte op. Derfor var der et frafald på hele 27 deltagere, til gene for andre, som måske kunne havde deltaget i stedet for. Grænsen for tilmeldinger var dog på 100, da der ikke i øjeblikket findes en returvej.

Lørdagen gav masser af køretid og kostede gearkasser

Lørdagen var dagen, hvor de fleste deltagere mødte op. Og her blev der kørt nærmest non-stop fra åbningen og hele vejen frem til at arrangementet skulle slutte.

Det betød at de mange tilmeldte kørere fik masser af køretid for pengene, men samtidig betød det også, at det kostede et par gearkasser i de forskellige pits. Men stemningen var god, og der blev skruet, justeret og afprøvet igen alle dagens mange timer.

Det gode vejr hjalp også med til at give en god oplevelse, da der var høj sol hele dagen og ganske lune temperature samt nærmest ingen vind. Det er ikke de typiske forhold man oplever, på den åbne lufthavn på Lolland.

Flere ville gerne møde op

Flere steder på sociale medier, kunne man læse at flere personer ønskede at møde op og deltage. Men da der var lukket for tilmeldinger, blev flere af dem væk.

Et andet streetrace arrangement var blevet aflyst op til, hvilket gjorde at man fra Legal-Streetrace’s side blev mødt af masser af ekstra forespørgsler, som man desværre måtte sige nej til, da man allerede havde krydset grænsen ved forhåndstilmeldingerne. Det er dog lige før at de alle kunne være kommet ind alligevel, da de 27 forhåndstilmeldte ikke valgte at møde op.

Resultater fra fredagen og lørdagen

Hvis du var en af de mange som deltog under weekendens arrangement, eller blot vil se hvor hurtigt de mange biler kørte, så kan du finde alle resultaterne på følgende links herunder:

Næste ræs er klar i 2021

Har du selv fået blod på tanden, så kan du allerede nu sætte datoen af i din kalender, når der i 2021 (forhåbentlig) afholdes det næste ræs på Holeby lufthavn på Lolland.

Det sker nemlig lørdag den 1. maj 2021, hvor der atter engang afholdes Test & Tune.

Begivenheds info:

  • Begivenhedsnavn: 201m / 402m Test & Tune Streetrace Holeby
  • Afholdes: I sommerperioden på Holeby Lufthavn på Lolland
  • Adresse: Højbygårdvej 20, Holeby
  • Yderligere info: Mere info findes på Facebook

Du kan se billeder fra 201m / 402m Test & Tune Streetrace Holeby lørdag den 19. september 2020 , i galleriet lige herunder. Ejer du en af bilerne og ønsker billedet i bedre opløsning, så kontakt os gerne og få billedet tilsendt.