Der er kommet nye hotte informationer ud, omkring den kommende BMW M3! Og denne gang er det ting som meget ofte bliver efterspurgt, når nye performance biler lander på markedet, hvor langt størstedelen af dem er med automatiske gearkasser og mere eller mindre selvkørende.

Der er nemlig tale om, at BMW M bossen Markus Flasch har bekræftet, at den nye BMW M3 G80 kommer med manuel gearkasse, i nogle varianter! Og i videoen herover, kan du se netop en prototype med manuel gearkasse, blive tæsket rundt på den famøse Nürburgring.

Det er første gang at en prototype med manuel gearkasse bliver spottet, af den kommende BMW M3 G80, og det er Youtuberen ‘Carspotter Jeroen’, der står bag videoklippet. Og i videoen kan man se hvordan føreren skifter gear med armen, i forhold til de tidligere videoklip der har været ude, hvor det tydeligt høres at bilerne har automatgear.

Får motor fra SUV-brødrene

Det er ikke kun den manuelle gearkasse som er blevet bekræftet nu af M-bossen. Selve motortypen er også blevet bekræftet nu, og afsløret at det bliver S58-blokken man kan finde i den kommende M3 G80.

Og hvis det motornavn er noget du har hørt før, så er det samme motortype som vi kender fra den nuværende BMW X3 M og X4 M, som betyder en 3,0-liters motor med twin-turbo og seks-cylinder. Den yder 473 hestekræfter og 600 Nm.

En endnu vildere Competition model vil senere lande på markedet, og her spås det at den vil yde omkring de 503 hestekræfter og have en 0-100 km/t tid på omkring fire sekunder.

Modellen vil kunne fås med både firehjulstræk eller baghjulstræk, alt efter køberens lyst og pengepung. Dog er det tidligere blevet fortalt at Competition modellen udelukkende fås med automatisk gearkasse.

Den nye BMW M3 G80 forventes at ramme produktionen sent inde i 2020, og blive vist frem for offentligheden omkring 2021. Hvad årsagen til den lange produktionstid, er der dog intet nyt om – men lad os se hvordan bilen bliver taget i mod når den lander, da dens design allerede har skabt meget vrede, blandt andet pga de store nyre foran.