Carlex Design giver Ferrari 812 Superfast mere indre skønhed

Når det kommer til tunere er der mange forksellige derude. Nogen giver den hele armen med overdrevet brede bodykits. Andre monterer turboer eller kompressorer og tuner motoren til uabnorme tal. Nogle gør endda begge dele. Og så er der tuningsfirmaer som Carlex. Det polske firma fokuserer på smagfulde stilmessige ændringer på interiøret i alt fra superbiler til firehjulstrækkere og de har endda arbejdet på en Fiat 126p.

Læs også: Ny Ferrari 812 Versione Speciale offentliggjort med 830 hk

Carlex Design Europe´s seneste kreation er denne Ferrari 812 Superfast. Udvendigt er der umidelbart ikke nogen ændringer på den stejlende hingst fra Maranello. Det er først når dørene åbner at man ser hvorfor dette eksemplar er så speciel.

Gule detaljer der matcher bremsekaliberne

Interiøret på en 812 Superfast er allerede lækkert, men Carlex Design har dog formået at få det til at se kedeligt ud efter at have set deres ændringer. Alt fra døre til sæderne og endda loftet er har fået nyt betræk. Det nye betræk består af sort læder og Alcantara. Detaljer som ‘piping’, sikkerhedsseler og Cavallino Rampante logoet i nakkestøtten er gule. Dette skaber kontrast og så matcher de bremsekaliberne. Selv instrumentholderen i midten af interiøret der blandt andet huser launch control kanppen er blevet lakeret gul.

Der er mindre rødt i Ferrari interiøret

Syningerne er hovedsageligt hvide men på rattet er der de et mix af gul og hvid. En anden lækker detalje på rattet er den vertikalt orienteret stribe i gul og hvid. Alle detaljer der normalt er røde er blevet lakeret sort eller gul. Det gælder både startknappen på rattet og havariblinket nederst på instrumentholdere samt manettino´ens viser.

Motoren er der ikke blevet rørt ved, hvilket nok ikke er et problem da den 6,5 liters V12 yder 789 hk og 718Nm. Carlec har ikke opgivet pris på hvad denne ombygning vil koste men hvis du er intereserret kan du besøge deres hjemmeside her.