Det er ikke kun i Danmark, at politistyrken er i gang med at opgradere på deres vognpark. Vi har tidligere set billeder af, at der findes en civil patruljevogn i Aalborg området, i form af en Audi RS3 Sportback, mens der andre steder i landet findes andre performance biler.

Men i Australien er det noget helt andet. Her går man lige skridtet videre, og tilføjer en BMW M3 Sedan til vognparken!

Det er i byen Canberra, at man kan risikere at støde på denne lynhurtige bil. Den blå BMW M3 har sorte fælge, og går rigtig godt i ét med den ordinære trafik, da man ikke lige umiddelbart kan spotte at det er en patruljevogn.

Under hjelmen er der en 425 hestes motor, med 550 Nm. Så hvis du planlægger at bryde loven i Australien, så skal du ikke ønske dig at møde denne politibil på vejen.

0-100 km/t klares på bare 3,9 sekunder, mens topfarten for bilen sættes ind ved 249 km/t. Men hvis patruljevognen er med Performance Package pakken, så stopper den først ved hele 280 km/t – held og lykke med at køre fra den.

Men som om det ikke er nok, så diskuteres der på gruppen Austrailian Police Vehicles gruppen på Facebook, lystigt om styrkens andre køretøjer. Her tæller blandt andet en Kia Stinger og en BMW M5 Competition!

Andre steder i verden kan man også opleve performance biler som patruljevogne. Blandt andet i Japan kan man støde på en Nissan GT-R, som er blevet doneret til den japanske politienhed. Noget andet ganske ekstraordinært, er situationen i Italien, hvor en eks-mafia har fået konfiskeret sin Ferrari 458 Spider – den er nu endt som patruljevogn i byen Milan.

Men intet topper vognparken i politistyrken fra Dubai. De har verdens hurtigste biler til rådighed, som tæller biler som Bugatti Veyron, Lamborghini Aventador mm.