Dark Shadow Edition bliver det tætteste man kan komme på en X7M

BMW kan godt lide at tilbyde højtydende versioner af deres modeller. Dog er det ikke alle biler i modelprogrammet der får det eftertragtede M-emblem. Selvom BMW X7 M50i ikke er sløv, vil nogen sige at der mangler der en X7 M.

Dem der ønsker sådan en model kan henvende sig til eftermarkedet tuneren Dahler. De har taget X7´eren og tilføjet et væld af hestekræfter og visuelle opgraderinger for at skabe en virkelig ondsindet version af BMW´s dyreste SUV.

Tunerne giver BMW´s V8 lidt ekstra kærlighed

Den dobbelt-turboladede 4,4-liters V8 leverer allerede 523 hestekræfter (390 kilowatt) og 750 Nm. Det var ikke nok for firmaet. Den tunede version, kaldet Dark Shadow Edition, yder en imponerende effekt på 621 hk  og et drejningsmoment på 830 Nm.

Det er allerede et enormt spring i ydelse, men tuneren arbejder på en mere potent Stage 2-opgradering, der hæver SUV’ens ydelse til 637 hk og 850 Nm.

Dahler BMW X7 Dark Shadow Edition

Dahler Dark Shadow Edition er en mørk perle

Denopgraderede ydeevne leveres sammen med et opgraderet udseende. Firmaet tilføjer sorte krom-trim på eksteriøret. Den sænkede luftaffjedring og de unikke 23-tommers smedede fælge  tilføjer helt sikkert til SUV´ens  onde udseende.

[irp posts=”139075″ name=”2021 BMW M4 får nyt body-kit af Prior-Design”]

Som kirsebæret på toppen er bilen lakeret med en mat grå finish. Det opgraderede udstødningssystem i rustfrit stål matcher de mørke hjul og har en dobbelt ventil-kontrol til at modulere lyden. Det smarte udstødningssystem kontrolleres via knapper på rattet.

Begrænset produktionstal

Producenten giver ingen detaljer om, hvordan den opgraderede X7 klarer sig i forhold til den almindelige model, selvom den bestemt burde overgå X7 M50i. Virksomheden holdt også informationen om de indvendige ændringer til et minimum.

Kunder kan vælge at hæve topfarten til 205 miles i timen (330 km i timen). Dahler har valgt at holde produktionen begrænset til kun 500 eksemplarer af X7 Dark Shadow Edition. Der er ingen tvivl om at dette monster er en af de få måder at få en M-lignende X7, når BMW nu ikke vil bygge en.