Racedays.dk går nu ind i kampen om at lave fede drifting events i Danmark

Foto: Arkiv

Vi kender dem allerede fra deres mange lovlige gaderace arrangementer rundt omkring i Danmark. Navnet er Racedays.dk, som i flere år har arrangeret succesfulde streetrace events – og nu vil de ind på markedet for drifting events.

De danske kørere i drifting kategorien, har længe gået og spurgt Racedays.dk om at afholde drifting events, og derfor går man nu ind i kampen på dette område.

Skal nå nye højder

Når Racedays.dk går ind i kampen om at skabe fede drifting events i Danmark, er målet at sætte nye standarder. Udgangspunktet er at tage nogle af de samme grundprincipper fra de mange streetrace arrangementer, med over i de nye events.

Arrangementerne bliver lavet for sportens skyld, så priserne bliver så lave som muligt for både kørere og tilskuere. Uanset om man er rookie-, semipro- eller pro-køre, er der plads til alle.

Konceptet fra Racedays.dk bliver pakket ind i den nye driftserie, under navnet ‘Drift Battle’. I denne nye serie vil man som noget nyt kunne opleve, at begivenheden bliver vist på landsdækkende TV, da der vil være TV-hold ved alle arrangementerne.

Programmerne vil blive vist på f.eks TV3 Sport samt TV2s regionale kanaler. Derfor får de mange danske teams en oplagt mulighed for, at kunne sprede deres image og færdigheder ud i de danske stuer. Det skal gerne være med til at øge fokuset på sporten, og komme kørenes teams og sponsorer til gode.

Bliver afholdt på Århus Lufthavn

Når de nye drifting events går i gang for alvor, bliver det på Flyvestation Tirstrup, også kendt som Århus Lufthavn. Her vil man i første omgang arrangere to events, og er der stemning for flere arrangementer, så vil man arbejde videre på det til det kommende år.

I 2019 vil de to første arrangementer foregå den 20.-21 april og igen den 22.-23 juni. Der bliver mulighed for at køre på en ‘rundbue’, som var meget eftertragtet under drift på Vandel Flyveplads i “gamle dage”.

Har du lyst til at deltage og stille op med dit team og bil, så kan du læse meget mere på www.DriftBattle.dk.

[nggallery id=436]