Indbrud hos Audi Amager

Hos Audi på Amager, har man været udsat for et yderst snedigt tyveri. En tyv har fundet frem til medarbejdernes skabe, og alt i mens butikken var åben, brudt dem op og taget en bilnøgle.

Nøglen hørte til Charlie’s hvide Audi A4, som klokken 10:00 ses på overvågningskameraet forlade virksomhedens område.

Bilen er en hvid Audi A4 2,0 TFSI i en perlemor hvid farve. Den kan derfor have tendens til at få en gullig nuance, i bestemt lys.

Da den blev stjålet var den monteret med grå alufarvede fælge, som kan ses på billedet i galleriet. På forsvindings tidspunktet var den monteret med nummerpladerne: AC 66 662, men de kan naturligvis være skiftet mange gange siden.

Særlige kendetegn på bilen, er den sorte frontgrill med sort ramme foran. Dertil har bilen røde bremsekalibre, og et sideskørt med sort streg. På forskærmen sidder et lille S-Line logo. De bagerste ruder er også tonede ekstra mørke, og bagerst på bilen har den en sort lille hækspoiler og en bagkofanger med fire udstødninger – to små runde i hver side samt helt røde baglygter.

Hvis du ser bilen, så kontakt straks Politiet! Tag gerne et billede af den som det allerførste. Du kan også kontakte ejeren Charlie direkte på telefon: 4291 2536.

HJÆLP MED AT FINDE BILEN – DEL ARTIKLEN I DIT NETVÆRK!

Det er sket MANGE gange før allerede, at biler som I deler i jeres netværk, bliver fundet. Så hvorfor ikke også denne perlemor hvide Audi A4?

Se billeder af den efterlyste bil, i galleriet herunder: