fbpx

Kør langt på literen og vind en Suzuki Splash

 

Suzuki inviterer ind til en konkurrence, hvor du kan få lov at teste en Suzuki Splash og se hvor langt du kan køre på en liter brændstof. Den der kører længst har mulighed for at vinde bilen!

Kør langt på literen og vind en Suzuki Splash, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Skal du ud og vise dine evner som en god øko-billist, så er det nu du rent faktisk kan få noget godt for det. Suzuki udlodder nemlig et eksemplar af Suzuki Splash, der er en lille økonomisk bil, som går op til 20.8 km/l. Vinderen er den person, der formår at køre længst på en liter brændstof. Det kunne være dig. Det hele foregår fra den 3 til de 31 oktober.

Prisen for en Splash er under 110.000 kroner, og for de penge får du en bil med en rummelig kabine og høje siddepositioner, hvilket giver dig et godt overblik over trafikken samt et behagelig ind- og udstigningsforhold. Vil du selv prøve hvordan den føles, så står Suzuki forhandlerne klar over hele landet med testbiler og testruter, så du kan komme ud og prøve bilen. Derudover får man sparingsråd med på vejen for, hvordan man sparer bedst på benzindråberne.

Ved hver forhandler belønnes den person, der har formået at køre længst på literen. Denne person får et gavekort til Q8. Alle der har deltaget i kampagnen, er med i lodtrækningen om hovedgevinsten, som er en Splash 1.0 GL til 110.000 kroner. Motoren i den nye Splash har 68 hestekræfter, DOHC samt dobbelt VVT system for at gøre den mere effektiv. I GL-navnet er der tilhørende ESP, 6 airbags, el-betjente sideruder for, fjernbetjent centrallås, sædevarme samt splitbagsæde med Dive Down funktion. Og skal du eje en Splash, så er ejerafgiften helt nede på 260 kroner halvårligt.

Skynd dig forbi din lokale Suzuki forhandler, og deltage i konkurrencen!

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.