fbpx

Ken Block – Gymkhana 3 – The Ultimate Playground

En af nettets helt store drift-helte gennem de sidste to år har helt klart været rally køreren Ken Block, der med sine to Gymkhana videoer er blevet verdensberømt for sine køreegenskaber på fire hjul. Køreegenskaber der endda nåede Top Gear, hvor James May besøgte Ken Block i USA og fik sit livs køretur.

Ken Block – Gymkhana 3 – The Ultimate Playground, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests
Foto: www.facebook.com/KenBlockRacing

I år er Ken Blocks Subaru Impreza rallybil blevet byttet ud til fordel for en Ford Fiesta. Det er godt nok ikke en helt normal Ford Fiesta, eftersom bilen har firehjulstræk, 650 hk, 895 Nm og en 0-100 tid på kun 1,9 sekunder!

I lang tid er spændingen blevet bygget gradvist mere og mere op til premieren af Ken Blocks nyeste kreation, Gymkhana Three, og endelig er videoen ude. Se videoklippet herunder:

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

ommentarer

  1. En rettelse til jeres oversættelse:
    660 lb-ft torque er ikke lig med 660Nm, men nærmere 895Nm.

    Mvh
    Daniel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.